Szakításkor mi a jobb? Megcsalás vagy a kiszeretés?
Ha szakítani szeretnél vkivel, akkor melyiket jobb mondani, hogy megcsaltad, vagy már nem szereted, melyik az, amivel neki egyszerűbb lesz szerintetek?
persze teljesen elméletben kérdezem, hogy ti hogyan élnétek meg, melyiknek "örülnétek" inkább?
Megcsalással emberileg teljesen összetöröd, amiből talán évtizedek alatt sem tud majd kilábalni. Ez egy olyan seb, ami örökre széttépi az ember szívét, a méltóságát, önbecsülését, és minden együtt töltött időt veled bánni fog és egy szép emléke se lesz rólad. Megcsalás egy gerinctelen, sunyi, aljas dolog, amit még a legrosszabb ellenségünk sem érdemel meg. Én tudom, és még annak sem kívántam azt a fájdalmat, amit átéltem emiatt.
Minden ember megérdemli azt a tiszteletet, hogy szakítanak vele, nem pedig megcsalják. Komolyan mondom, inkább hívjon fel telefonon 2 perccel a megcsalás előtt és szakítson úgy, mint hogy úgy csaljon meg, hogy egy pár vagyunk még!
És még valami... Előbb utóbb az élet visszaadja azokat a fájdalmakat nekünk, amiket mi okoztunk másoknak. Ha a megcsalást választod ne aggódj, egyszer valamilyen úton-módon visszakapod. Ennek tükrében dönts. És nézz tükörbe, hogy van-e gerinced.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!