Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom azért akarja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azért akarja, hogy hozzáköltözzek, hogy legyen aki takarít, mos, főz rá. Te költöznél?

Figyelt kérdés

Én kiakadtam,hogy hogy mondhat ilyet?! Nem azért akarja,hogy oda költözzek,hogy minden nap együtt legyünk,hanem azért,hogy én rendben tartsam a házát és főzzek rá meló után.Erre egyértelmű volt a válaszom,hogy NEM. Mikor elmegyek elmosogatok,nagyjából rendet teszek,sokszor hétvégente nagytakarítást csinálok. Van,hogy nekem sincs időm és nem megyek el,és van h egy hétig nem takarítok,akkor szalad a ház. Ha elmegy az anyukája akkor ezt meg az én fejemhez vágja...

Kezdem azt hinni,hogy olyan típus aki azt hiszi,hogy a nőnek az a feladata,hogy mosson,takarítson,főzzön...

Én imádom a rendet,de ő nem becsüli meg a munkám.Ha kitakarítok pár napig teszi...

Ti odaköltöznétek?

2012. szept. 23. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a pasid imádni való de a kedves mama is. Alig várnám, hogy ilyen tökéletes családba kerülhessek. Még ha csak takarítónőnek is. :D Mik vannak!
2012. szept. 23. 14:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem költöznék, és szakítottam volna vele.

Két ember kapcsolata, nem erről szól.

Zsömle/lány

2012. szept. 23. 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:

Anyuka megy hozzá ellenőrizni és téged cs*sztet, hogy a fiacskája nem tart rendet? Vagy a párod tol le, mert anyuci nem volt elégedett a renddel? Hát akárhogy is, besz*rás!

Ez a pasi egy tehetetlen idióta, gondolom az anyja is egész életében a feneke alá tett mindent, neki egy edényt el nem kellett maga után mosni, és most ugyanilyen házvezetőnőt akar otthonra, akivel pluszban még szexelhet is.

2012. szept. 23. 14:36
 14/21 anonim ***** válasza:
50%

Én egy srác vagyok, de szerintem költözz oda. Ha ő is kiveszi a részét a munkából és segít neked mindenben akkor ezzel nincs probléma, de ha tényleg csak takarítónőnek akar akkor nem érdemes vele sokat foglalkozni.

De ha tényleg szeretitek egymást akkor jól fogjátok magatokat érezni együtt.

A másik dolog, hogy ha még nem laktál együtt senkivel akkor ez egy próba is lehet számodra és ha mégsem tetszik a helyzet akkor fogod magad és elköltözöl.

Szerintem egy hét alatt ki fog derülni, hogy ő hogyan is képzelte el ezt a dolgot.

2012. szept. 23. 14:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Dehogy költöznék oda, sőt ha átmegyek, akkor sem takarítanék. Nem az én dolgom.
2012. szept. 23. 14:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd Neki, h fogadjon bejárónőt és tartson prostit, Te meg keress magadnak egy nagybetűs FÉRFIT!
2012. szept. 23. 14:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem egy hét alatt ki fog derülni, hogy ő hogyan is képzelte el ezt a dolgot."

Szerintem pedig már régesrég kiderült, hogy ő hogyan is képzelte el. Én már csak két dolgot nem értek:

a) miért kérdés még ez a csajszi számára, amikor egyértelmű, hogy mire megy ki a játék?

b) mi a sz.rért vagyunk állandóan lepontozva?

2012. szept. 23. 14:42
 18/21 A kérdező kommentje:

Mikor kiakadtam azt mondta,hogy csak viccnek szánta és nem kell komolyan venni.De szerintem ez egyáltalán nem volt vicc. Nem igénytelen,csak sokat dolgozik. Én szívesen takarítok,de nem állandóan! Nem laktam még együtt senkivel,de nem is így képzeltem el,hogy valaki így kérdezze meg hogy odaköltöznék-e...

Amikor takarítok nála akkor cserébe ő főz nekem,de kijelentette ha együtt lakunk akkor az rám marad.Nem lesz elég ha csak takarítok.

2012. szept. 23. 14:45
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én nem pontoztam még le senkit! Nem is fogok,akármilyen véleményt ír.
2012. szept. 23. 14:46
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem értem,mi a kérdés.Min gondolkodsz ? (szerintem amúgy semmin,simán odaköltözöl,mert ilyet nem kérdez az ember idegenektől,hanem élből hátraarc)

Sokat dolgozik,akkor hogy van ideje rumlit csinálni?Mert aki napi 8-12 órában dolgozik,gyermeke van,annál nincs sose főtt kaja és lep a por mindent?

2012. szept. 23. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!