Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mondja ki elöször hogy szereti a másikat? férfi vagy a nő?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 08:21
1/8 anonim válasza:
Erre nincs szabály ;) Manapság mindent szabad... Nálunk anno én mondtam ki (meghitt pillanat közben)... bátor voltam,meret tudtam ,éreztem,hogy az érzéseim viszonzásra találtak.Nem tévedtem..... :) 31/l
2/8 A kérdező kommentje:
aki tudja hogy az érzései viszonzásra találnak ugy igen
és aki nem tudja a másik mit érezhet
2012. szept. 23. 08:34
3/8 anonim válasza:
Ha bizonytalan vagy,akkor inkább várjál... egyébként nemcsak szavakkal lehet éreztetni,hogy valaki szerelmes lett valakibe.A tettek sokkal beszédesebbek ;) !!!
4/8 A kérdező kommentje:
és milyen tettekkel?
2012. szept. 23. 09:18
5/8 anonim válasza:
jobb ha a pasi mondja ki sztem,én biztos nem mondanam elsőre.
csak lehet a férfiak félnek kimondani ilyesmit!
30/Nő
6/8 anonim válasza:
Nálunk én mondtam először. De rögtön utána ő is mondta, és azóta, 6 éve is majdnem minden nap mondja magától is :)Én igazából nem foglalkoztam azzal, hogy ki mondja ki először. Amúgy is tudtam, hogy szeret, mert látszott.
22L
7/8 anonim válasza:
Aki előbb biztos az érzéseiben, és bátrabb :)
Páromnak (F) nem okozott kimondani ezt egy hónap után, én eleve csak két hónap után jöttem rá, hogy basszus, szerelmes vagyok, és további egy hónapon keresztül próbálkoztam kimondani, mire végre sikerült.
8/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy a kérdező most milyen viszonyban van.Van napi kommunikáció és találkozások? Találkozás alkalmával kell az intimitás,egy ölel,egy édes csók, egy kedves szó.Kezdetnek.Utána már minden jön magától,márha kielégítő a kapcsolat és a felek jól érzik magukat együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!