Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek volt már ilyen? Ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Ne vegyem tudomásul, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal,azóta kapok smseket,amiket-mint később megírja- nem nekem akart küldeni, csak félreküldte.Természetesen egy más lánynak szóló sms.Aki szerintem nem létezik.
2009. aug. 2. 00:23
 1/2 anonim ***** válasza:
először is mondd meg neki nyugodt körülmények között hogy vegye tudomásul hogy vége és ne zaklasson mert ez neked egyáltalán nem jó esetleg egy ismerősödet mutasd be neki nem muszáj csak egy tanács és ha van pasid mondd meg neki hogy te már tovább léptél,ha nincs semiképpen ne mert akkor lehet hogy belefutsz egy látszat kapcsolatba!
2009. aug. 2. 00:44
 2/2 anonim ***** válasza:
mondd meg a srácnak hogy nemvagy kiváncsi a gyerekes figyelemfelkeltő viselkedésére,hagyon békén mert feleslegesen fáradozik,nem hat meg a dolog!te már lezártad tull éptél rajta ha ő eszt nem képes feldolgozni akr oldja meg ahogy tudja az már az ő egyéni szocproblémája, téged ne vonjon bele..!
2009. aug. 2. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!