Mit csináljak? Ti feladnátok 36 évesen? Ritkán van peteérésem az orvos szerint, és azt mondta vegyem tudomásul, hogy kiürültem. De semmit sem írt fel rá. Én ezt nem akarom tudomásul venni. Van reményem?
Vedd tudomásul, hogy dokit kell váltanod! :)
Fiatal vagy még, szerintem nincs igaza...
(Attól, hogy kitolódott a gyerekvállalás még nem az az egészséges. Az más ha valakinek korábban nem jön össze.)
Kérdező: Dokiváltás! Ez egyértelmű! És ne add fel, messze nem csúsztál még ki az időből! Nagyon sok módszer van ami segíthet rajtad!
Kaáli intézet, Telki Magánkórház, Dr Rose klinika.
Beteg embereknek drága hely való, nem csipcsup diplomás kis sz.jankók.
Az orvos egy nagy f"szfej, dögö"jön meg.
45-ig van remény!
Én 40 vagyok, igaz vannak már gyermekeim, de most szeretnék még egy babát.
Nem adom fel, voltunk vizsgálatokon, van peteérésem, bogyókat szedekClosti+duphaston, cickafark tea, és palástfű, e vitamin.
Neked is azt mondom, ne add fel, az a doki hülye.
Meddőségi klinikára bejelentkezni, de rögtön.
Egy gyerekhez egyetlen érett pete is elég!
Remény mindíg van,üzdeni kell az álmaidért.De van egy határ ami után már nem volna szabad görcsösen akarni és beavatkozni a természetbe,ha nem lehet baba nem lehet,egy idő után jobb ezt elfogadni.40 felé közeledve pláne.
Egy alapos kivizsgálás,meddőségi centrum,vagy örökbefogadás?! Van választásod,élj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!