Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a legérdemesebb ismerkedni, ha kapcsolatot szeretnék? 17/L
Ki hol találta meg a párját? Hol van a legtöbb lehetőség ismerkedésre?
Szórakozóhelyen már próbáltam nagyon sokszor de ott esélytelen mert senki nem vesz komolyan meg mindenki be van baszva... baráti kör kilőve szóval olyan tanácstalan vagyok. Esetleg neten? vagy az már nagyon gáz lenne?
SZerintem itt 50 hódolód akad látatlanba hogy oszt hány foguk van az más kérdés.
én a párom az Aldiba találtam meg.Azt hiszem szeretem *.*
*.*
*.*
*.*
amúgy nem
19/FIJJJJJÚÚ
Hát én nem tudom :D szórakozó helyeket nem probáltam
nettes társkereső oldalakból is csak a tinirandit próbáltam ott általában nem válaszolnak lehet neked több sikered lesz ott mert lány vagy :D
van még a hotdog.hu ott se jártam sok sikerrel :D
így leszarom az egészet majd jön ha jönnie kell élőbe még nem próbáltam barátnőt keresni mert ahhoz túl beszari vagyok hogy leszólítsak 1 idegen lányt :D
17/f
Akárhol.Nem lehet leszűkíteni.
Lehet beléd megy a helyi boltban,és így ismered meg.Lehet,hogy vonaton találkozol vele.
Lehet a vízszerelő tanonc stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!