Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet "megjavítani"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet "megjavítani" egy kapcsolatot, újra felszítani a tüzet? 21/L

Figyelt kérdés
A barátommal az elején nagyon szerettük egymást. Láttam, hogy tisztel, tetszem neki, rajong értem, imád velem szexelni. Aztán eltelt másfél év és eléggé megromlott a kapcsolatunk. A fő probléma talán az volt, hogy a barátom kevés időt tudott velem tölteni a munkája miatt, de volt néhány egyéb dolog is, ami bántott engem, de nem szóltam, mert nem akartam házsártoskodni. Ő persze érezte rajtam a feszültséget, meg hogy sokszor szomorú vagyok, de mivel elég konfliktuskerülő, ő sem kezdeményezte, hogy beszéljük meg. Most ott tart a dolog, hogy keveset szexelünk, ő szinte nem is kezdeményez. Egyre távolabb áll tőlem érzelmileg. Engem nagyon bánt a viselkedése, néha haragszom is rá, de legbelül érzem, hogy ő az igazi, szeretem őt a hibái ellenére is és szeretném, ha újra rendesen működne a kapcsolatunk. (Ő nem nagyon tesz semmit az ügy érdekében). Mit javasoltok?

#javítás #felszít
2012. szept. 21. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Írj ilyet a párodnak, vagy keress olyat, aki hajlandó ilyet írni neked:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. szept. 21. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Előröl kezdeni az egészet egészen onnét hogy nem ismeritek egymást :) ha van benne meg érzés irántad akkor igy kimutatható :)
2012. szept. 21. 22:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat eloszoris beszeljetek meg a serelmeiteket es utana egy halom kozos program, meg uj dolgok kiprobalasa szex teren.
2012. szept. 21. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:

Második! Hogy érted, hogy előlről kezdeni?

Harmadik! Az új dolgokat már próbáltam. Most próbálom rávenni, hogy menjünk el együtt hosszúhétvégézni, de hárít, azt mondja, hogy nem ér rá. Meg hát elég nehéz új dolgokat csinálni, ha alig tudom rávenni eleve a szexre :( Teljesen tanácstalan vagyok :(

2012. szept. 21. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem tuti rá lehetne venni a szexre és még hosszú hétvégére is elmennék veled, ráadásul sok izgalmas ötletem is van :-)))Megér neked egy privit, hogy megtud mikre gondoltam?
2012. szept. 21. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!