Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok párkapcsolatba való? Túl sokat akarok?

Figyelt kérdés
Folyton hiányolom hogy a párom szeretgessen és elmondja hogy mit jelentek számára, mennyire vagyok fontos.. Én vagyok a szeretgetősebb, ő csendesebb fajta, és szeretném ha viszonozná, de valahogy ez nem megy neki, pedig szeret. Mindent meg tesz értem, csak éppen az érzelmeit nem tudja kimutatni úgy mint aki szerelmes. Én pedig ettől már roncs vagyok lelkileg és nem tudom kiben van a nagyobb hiba. Én vágyódom túlságosan a szeretetre, vagy ő túl rideg? Pedig az biztos, hogy szeret, ebben nincs kételkedni való, ez eszembe sem jut. Csak ott nyilvánulnak meg a dolgok, hogy mindig én kezdeményezek.. :/

2012. szept. 22. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
az nem baj,hogy szeretgetős típusú vagy. de az már baj,hogy mindig ki kell mutatni,mondani hogy szeret.
2012. szept. 22. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
nem kell hogy mondja, csak éreztesse hogy több vagyok mint barát.. szeretném nőnek érezni magam, de valahogy nem sikerül..:S
2012. szept. 22. 19:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát én pedig ilyesmi barátnőt keresek
2012. szept. 22. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szeret, de nem te vagy számára az igazi.
2012. szept. 22. 19:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem akarna megtartani. Sok mindent tervez velem a jövőben
2012. szept. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!