Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok abba akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok abba akit azért hagytm ott mert kiszerettem belöe?

Figyelt kérdés
volt egy másfél éves komoly kapcsim aki mindenben az elsö volt de sajna olyan dolgokat csinált ami miatt kiszerettem belöle...aztán beleszerettem egy volt barátomba akivel 3honapja járok de egséz nap a volt barátomra gondolok
2009. aug. 1. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
na ezzel én is pont igy voltam, ha kellesz még a volt barátodnak akkor ne időzz, az életben egyszer vagy igazán boldog vagyis hát egy valakivel, ne veszisd el ugy mint ahogy én el veszitettem, ne légy buta, ugy mint ahogy én is voltam,
2009. aug. 1. 22:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulni megbocsátani, beszélj vele hajlandó -e változni, ha megígéri, hogy megváltozik, akkor kezdjétek újra.
2009. aug. 1. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!