Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főiskola mellett párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főiskola mellett párkapcsolat? Nem szeretnék ilyesmibe addig belemenni, de mi van, ha épp akkor ismerem meg a megfelelő személyt?

Figyelt kérdés
24 vagyok, egyedülálló, jövőre gondoltam elkezdeni a főiskolát, ha felvesznek meg stb. Tesómnak akkor lett párkapcsolata, amikor másodéves lett. Valahogy nem hiszem, hogy nekem menne a két dolog egyszerre, szeretném a főiskolát csinálni, mellette úgyis muszáj lesz dolgoznom, így semmi időm nem marad majd ezen kívül, persze néha erl kell menni kikapcsolódni de az nem lenne gyakori.
2012. szept. 21. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem pont van 2 féle munka és a suli mellett időm a páromra is. Meg még arra is hogy itt üljek. Meg még sok mindenre. De ezen valóban felesleges gondolkodnod. Az embernek arra van ideje amire akarja hogy legyen. Minden megoldható.
2012. szept. 22. 00:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Én főiskolás vagyok és az első éven rám talált a szerelem. Azóta egy szobába költöztünk a koliban. Próbálj meg hétvégi munkákat vállalni, vagy pedig a koliban apróságokat. (pl: turi, hobby termékek eladása, maszek kozmetika stb) Szerintem a suli és a munka nem akadály, ha két személy igazán akarja egymást. 21/L
2012. szept. 22. 08:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerinted mások hogy csinálják? Én két suliba járok (levelezőn), mellette dolgozom, háztartást vezetek és házas vagyok. Szerinted? A felnőttséggel jár, hogy beosztod a tennivalód, mérlegeled a fontossági sorrendet, és több lábon állsz. A későbbiekben meg nem dolgozol, ha gyerek lesz, mert csak egy dologra tudsz figyelni? Vagy nem főzöl, mert mára csak a mosás van? Sajnos nincs ilyen. Egy felnőttnek mindig többfelé kell figyelnie. Semmi lehetetlen nincs abban, hogy suliba jársz, dolgozol, és párkapcsolatod is van.
2012. szept. 22. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Te is olyan vagy ugye, aki ha egyszer belekezd valamibe, akkor szereti lelkiismeretesen csinálni, teljes erőbedobással csak az adott dologra koncentrálva?

Én is ilyen vagyok és meg kell mondjam, hogy nagyon nagy hátrány. Pl. sokszor van olyan, hogy több nagyobb beadandót kell csinálnom ugyanarra a hétre és mindig halálra idegeskedem magam, hogy nem fogom tudni mindegyiket 100%-osan megírni. Ez most nagyon hülyén hangzik, de nálam ez tényleg így van és nagyon komolyan dolgoznom kell rajta, hogy lazábban vegyem a dolgokat, mert ez így őrület. Nem lehet, hogy csak 1 dologra koncentráljak, amíg az az egy készen nem lesz és a többit elhanyagoljam.

Szóval szerintem próbálj meg te is lejjebb adni a maximalizmusból - ha nálad is ez a probléma - és ha úgy alakul, hogy valaki érdeklődik irántad, akkor szakíts időt az ismerkedésre. :) :)

24L

2012. szept. 22. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!