Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiú ábránd, igaz?
Hali!
Nem tudom, hogy ti mennyire hisztek a véletlen találkozásokban, de én nem. Szerintem mindennek megvan a maga oka. Egy ember akkor lép be az életünkbe, ha készen állunk rá. Na.. Az enyémbe is belépett valaki. Csak hogy fogalmam sincs ki. Még a nevét sem tudom. Épp egy másik városba tartottam a busszal, amikor megláttam, hogy engem néz. Na már most azt tudni kell, hogy én akkor irtó dühös voltam és semmi kedvem nem volt a szemezgetéshez, viszont néha-néha rá pillantottam, amit nyilván észrevett. Persze egy félórás út alatt nekem is elpárolog a mérgem. Majd miután megállt a busz, sietve elhúztam, aminek az okát még most sem tudom. Ezután még egy kicsit gondolkoztam rajta, de úgy voltam vele hogy: elszúrtam, de majd jön másvalaki! Csakhogy egy héttel ezután ismét eszembe jutott és másnap ahogy sétálgattam a városba, újra megjelent. Viszont túlságosan távol voltunk egymáshoz ahhoz, hogy észrevegyen. Ezután folyamatosan az eszembe volt és ismét eltelt egy hét és ugyanúgy találkoztam vele. Viszont szánt szándékkal választottam pont ugyanazt a buszt, remélve megint fenn lesz. Nem tévedtem! Nem vagyok kezdeményezős típus, de úgy voltam vele egyszer már elszúrtam mit veszíthetek? Pechemre napszemüveg volt rajta, így naná, hogy nem láttam a szemébe, viszont miközben a barátnőmmel beszélgettem sűrűn rápillantottam. Felszabadult pár üres hely, így mi rögtön le is csaptunk rá, így kénytelen voltam elhaladni mellette. Ahogy a közelébe értem a szemüvegen keresztül is láthattam a szemeit, próbáltam nem a szemébe nézni, mert elég zavaró tud lenni az a piszok napszemüveg, de nem bírtam ki. Összeakadt a tekintetünk, de elmentem mellette. Megérkeztünk, de most ő sietett el. És az is megfordult a fejembe, hogy csak bosszúból... Azóta nem láttam és eltelt már 2 hét vagy több, nem tudom. Sokszor olyan mintha látnám de aztán csalódok, mert nem ő az. Igazából már nagyjából felfogtam,hogy ez egy plátói dolog lesz, mert nem hiszem, hogy ismét találkozni fogok vele, annak ellenére, hogy egy helyen élünk. Fogalmam sincs miért írtam le! Talán csak megerősítésre várok, vagy csak sima véleményekre. Ti mit gondoltok erről?
Na ezért ostobaság szemezni. Aki tetszik amellé leülsz és beszélgettek, nem óvodás játékok, mint a szemezés...
21/N
Ah, ne is mondd. Van egy pasi, akivel rendszeresen szemezünk. Egy telephelyen dolgozunk, csak külön cégnél, szóval egy héten legalább egyszer szoktam látni. Viszont én átcsaptam nyomozóban, és meg kellett tudnom, hogy ki Ő. Sikerült kiderítenem, hogy nős (a francba). Úgyhogy marad a szemezgetés, meg az ábrándozás.
Én is ha meglátok egy hasonló fazont, egyből azt gondolom, hogy Ő az, már legalább öt kocsi rendszámot felírtam, mert azt hittem ő ül benne. Aztán mégse.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!