Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még jelent valamit a részéről vagy csak hiú ábránd?
Figyelt kérdés
Szakított velem a bnőm,mert nem tudta,hogy mit érez,de közben barátok maradtunk.
Találkozott egy sráccal,de én jártam a fejében álladóan,teloban is tudunk pár órát beszélni meg mindenhol,de közben semmi perc alatt össze tudunk veszni,mint régen.:)
Mind a ketten bízunk még benne,hogy újra össze jövünk és ő is szeretné,de meg akarja tudni,hogy csak az kell neki,hogy vki ölelje,szeresse vagy az én ölelésem és szeretettem kell neki!
2012. ápr. 2. 07:34
1/5 anonim válasza:
Nem tudja, mit érez? Aha, és akkor majd rájön, ha másokkal is jár? Bocs, de nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba. Majd ha nem tud mással összejönni, visszamegy hozzád, ha már ló nincs...szerintem ez eléggé nagy kicseszés veled.
Remélem, észhez tér, de ezt ne hagyd, hogy sokszor csinálja veled.
2/5 anonim válasza:
Azt tanacsolom lepj tovabb. Ne törödj bele abba hogy total hülyet csinalnak belöled! Ugy latom a hatterbe vagy szoritva kutyakent, akinek fütyülnek es rögtön ugrik!
3/5 anonim válasza:
Találkozzatok,szemtől szembe majd kiderül!
4/5 A kérdező kommentje:
találkoztunk már,de akkor alig tudja megállni,hogy megcsókoljon meg ilyesmi...de még se tudja,hogy mit érez vagy nem tom
2012. ápr. 2. 09:10
5/5 anonim válasza:
Pont ugyan ebben a helyzetben vagyok, csak engem a barátom hagyott ott. Csak neki már van más akivel össze fog jönni. Közben nekem azt mondja, hogy szerinte mi még együtt leszünk. Először is azt mondtam neki, hogy ha úgy érzi hogy még is csak én kellek neki, akkor elég sokat kell majd tepernie, hogy valóban elhiggyem. Másodszor én úgy érzem, hogy ez olyan mintha én lennék a biztonsági háló. Ha a másikkal nem működik én még ott leszek. szal az én megoldásom az és ezt javaslom neked is: Próbálj meg tovább lépni. A "barátság" megmaradhat (azért van idézőjelbe rakva, mert ez nem az) de te is ismerkedj és ne a háttérben várj arra, hogy mikor gondolja meg magát. Lehet, hogy találsz mást ,akivel sokkal jobb és mire rájön, hogy hülye volt már késő bánat. De az is lehet, hogy megint összejössztök és jó lesz minden. Adj magadnak egy esélyt és ne csak várj tétlenül. Én ezt fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!