Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ábrándultatok már ki pasiból, csak mert nem olyan zenei stílust szeret mint ti, vagy amit elvártok?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 23:39
3/12 anonim válasza:
hát, ha a kiszemeltemről kiderülne, hogy dubstep-et hallgat, vagy vmi diszkósat, biztos kiábrándulnék, de csak mert ezek annyira távol állnak tőlem. szerintem a zenei ízlés következtetni enged a személyiségre, és ha teljesen különbözik, akkor a két ember egyszerűen nem illik össze..
4/12 anonim válasza:
még nem, és nem is tudnék.
max ha roma mulatós számokat szeretne.
5/12 A kérdező kommentje:
az én stílusom ilyesmi amik ebben hallhatóak:
http://www.youtube.com/watch?v=TNYCbQs0dgM
de szeretek 1-2 magyar !énekesnőt! is!?
2012. ápr. 14. 23:49
6/12 anonim válasza:
Nem lány vagyok, de egyetértek a harmadikkal.
7/12 anonim válasza:
Amíg nem kritizálja az enyémet, semmi gond.
8/12 anonim válasza:
egyik ismerősőm
a csaj nácizenét hallgat
a pasi meg rajzenét és tök jól elvannak
9/12 anonim válasza:
Nem szoktak kiábrándulni, de érdemes hasonló zenei stílust kedvelő lányt választani a zökkenőmentesség kedvéért. Ajánlom Neked pl a sound of cream bulikat. Tele vannak jobbnál jobb nőkkel és ugyanezt a zenét fogják kedvelni, ergo személyiségben is jobban passzoltok majd. Én pl techno fan vagyok és épp ezért pl nem fogok csóró egyetemista bulikon kukázni igénytelen zenei ízlésű lányokat kapcsolatra.
10/12 anonim válasza:
még mindig jobb mint amit én hallgatok :D
http://www.youtube.com/watch?v=GNeyqFfXf7k&feature=my_liked_..
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!