Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol? Mit csinaljak, hogy ne legyen szakitas a vege?

Figyelt kérdés
A baratom tartja a kapcsolatot a volt baratnoivel s ez kisse idegesit.Probaltam megbeszelni vele a dolgokat,de felhuzta magat mindig s azt mondta hogy feltekeny vagyok.Pedig nem is csak idegesit,meg olyan kephozzaszolasokat ir a csajoknak,amik egy normalis parkapcsolaton belul nem nagyon elviselheto(szamomra).s azt mondta hogy ha tovabb folytatom a feltekenyseget szakitani fog velem.Mit javasoltok?Hogy hozzam jova azm ilyesmit?Segitsetek!hozzateve tobb mint fel eve vgyunk eggyutt
2009. aug. 1. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A barátod szerencsés, hogy a szakítás után is jóban tudott maradni az exeivel, ritka az ilyen. De ez nem azt jelenti, hogy még érez is valamit irántuk. Igaza van, ha azt mondja, hogy ha féltékenykedsz, szakítani fog veled, a pasik nem szeretik a hisztis lányokat, úgyhogy próbálj megváltozni!
2009. aug. 1. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Igaza van az elsőnek. Az én barátom is tartja az exe-ivel a kapcsolatot. Megbízom benne.Eddig még nem adott rá okot, hogy ne.Változtass.
2009. aug. 1. 18:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Es ha probalok egy jo ideje valtoztatni de ha meglatok megegyszer ilyesmit akkor megint ilyen vagyok?marmint visszakerdek a dologra
2009. aug. 1. 19:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ne nézegesd, hogy miket kommentel az exbarátnői képeire! Miért csinálod egyáltalán, ha tudod, hogy csak felhúzod magad vele? Ha valami komolyabbat akarna a csajoktól, azt úgyse a képek alá írná be, ahol bárki elolvashatja... Amúgy se hiszem, hogy az összes exbarátnője iránt érezne még valamit, akikkel tartja a kapcsolatot... :D
2009. aug. 1. 19:30
 5/10 A kérdező kommentje:
A legrosszabb ami idegesit az az,hogy a volt baratnojevel tobb mint 6 evig volt eggyutt,ossze voltak koltozve meg minden,a csaj is hivogatja ot,a baratom meg irja a szebbnel szebb kommenteket a kepeihez,amiket nekem meg sohasem irt.Mikor rakerdeztem hogy erez-e iranta meg valamit azt mondta nem,csupan jo baratok...de akkor is...
2009. aug. 1. 20:44
 6/10 anonim válasza:
100%
Nekem is volt ilyen esetem de én elmondtam barátomnak hogy engem ez idegesít és nem csinálja ezt. Ha szeret akkor ennyit megtehet érted. hívogassa a haverjait ...
2009. aug. 6. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én lány létemre vagyok jóban a volt barátaimmal.Nagyon boldog vagyok a mostani párkapcsolatomban és én tudom mit érzek,és szerintem ha ő is tudná,akkor biztos lenne benne hogy sose csalnám meg őt se velük se mással.De ha választanom kellene mindenképpen a páromat választanám.

Mondjuk nekem a jó viszony kimerül annyiban,hogy küldünk sms-t a szülinapra és ritkán ha úgy adódik váltunk pár szót.

2009. aug. 6. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd a fenébe, keress mást. Biztos van valaki, aki neked írogatna szépeket! :)
2009. aug. 6. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Ezt az exes dolgot nekem is nehéz megérteni.Mármint,hogy napi vagy heti vagy akár havi szinten tartja a kapcsolatot a volt barátnőivel.Az más,ha mondjuk szülinapra küld egy üzenetet az iwiw-en vagy egy sms-t vagy ha összefutnak jó,hogy nem megy el mellette köszönés és pár szó nélkül,de a rendszeres kapcsolattartást nem tudom megérteni.A volt barátaimmal egyikkel sem váltam el csúnyán,de soha nem jutna eszembe,hogy csak úgy felhivjam,vagy kapcsolatban maradjak vele.Az a múlt,le van zárva.Én így látom.Zavarna,ha a pasim kommenteket írna a képek alá és ezt nyomatékosan kérném,hogy ne tegye. Ő nem féltékeny rád? Próbáltad már?
2009. aug. 6. 14:51
 10/10 A kérdező kommentje:
de,o nagyon feltekeny.ha mar egyik baratnom hiv akkor mar kerdi hogy mit beszeltem vele meg minden,hiaba ott ul mellettem meg minden...ha elmennek eggyet az utcan jarni mar tuti az lenne,hogy minek mentem.tobb baratnom is elvesztettem miatta,de igaza is volt annyiban hogy pasizni csalnanak,hiaba nem mennek de na m1.
2009. aug. 6. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!