Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, vissza akarom kapni, nem tudom mit csináljak. Mit gondoltok?
Mindenképpen végig kell gondolnod. Ha az úgy segít, kérdezd meg magadtól megéri-e ez neked? Biztos így gondolom?
Nem csak a saját érdekeim vezérelnek? Nem csak szeretet hiányos vagyok?
Tudom milyen nehéz ez. (Én 2 hete szakítottam a barátommal, egy 3 hónapos kapcsolat után.)
Egy biztos semmi nem lesz olyan mint régen. Ezt felejtsd is el. Ha segít beszélj vele, de ne nagyon lássa rajtad az érzelmeidet. Ha meg semmi remény, nehéz, tovább kell lépni, előtted az élet.
Tudom hogy mindenki arra vágyik hogy szeressék. Én is boldogabb vagyok kapcsolatba, mint egyedül. De van amit nem lehet - és nem is kell- vissza csinálni. Mindennek megvan az értelme.
17/L
Áh de így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szakítottam, ő hagyott menni....azóta semmi..
Olyan üres most minden...egyedül érzem magam, és a legrosszabb, hogy nem tudom, jól tettem-e...
Szerintem kellene egy nagy beszélgetés, ahol megkérdezed, hogy pontosan mit akar. Majd leszűröd ez mennyire komoly..aztán meglátod, érdemes-e...
Sok sikert...tudom mit érzel..kitartást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!