Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú akivel szeretjük egymást, de távkapcsolatban vagyunk,700 km-re van tőlem, szomszédos országban. Interneten szoktunk beszélgetni sűrűn. Mit gondoltok? Nem működne sokáig, mi? :/ 16 vagyok, ő 17.
Túl fiatalok vagytok egy ilyen távkapcsolathoz.Szerintem nem működne,főleg évi 2-3 találkozással...Lehet,hogy szeretitek egymást és biztosan nagyon aranyosak vagytok amikor skype-oltok vagy chateltek,de hidd el,hosszú távon nem működik...Gondolj vissza rá,hogy milyen vacak érzés volt tőle elválni egy hét után...Ha jobban belemélyedtek a kapcsolatba,akkor még rosszabb a búcsúzás.:(
Amikor megismertem a volt barátomat,ő Angliában dolgozott,(de magyar),én itt.6-8 hetente repültünk egymáshoz.Odafelé mindig nagyon izgatott voltam,alig vártam,hogy leszálljak.Minden szép és jó volt pár napig.A hazaút előtti nap már elkezdtem sírni.A reptéren,ahogy a karjaiban tartott,és simogatta a hajam,a szívem szakadt meg.:( (Most pici pityergés van,előtörtek az emlékek)
Volt,hogy a hazautat végig sírtam...
Picilány,ettől a vacak érzéstől kíméld meg magad,hidd el tudom milyen rossz...
Mi majdnem két évig húztuk így,a sok fájdalmas búcsúval...
Már szakítottunk,de azért néha kb kéthetente keressük egymás társaságát email vagy chat formájában.Barátok maradtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!