Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki irant mit erzek? (lent bövebben)

Figyelt kérdés

Azt hiszem beleszerettem a pasim legjobb baratjaba aki az en legjobb baratom!!De ez nem biztos...vagyis ahh...felek,nem vagyok biztos semmiben.Szeretem a pasimat..de mar talán nem ugy:( es most ez a fura erzes...ahj annyira felek:(

Azt se tom minek irok most ide.Na de ha esetleg vki ir vmit akkor elöre is köszönöm:)

2009. aug. 1. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:

a pasid ha nagyon joba van azzal a gyerekell akibe most te ugy érzed h beleszerettél akkor sajnálattal kell közölnöm sztem semmi esélyed! már csak a pasimbol indulok ki olyan jo haverja van h a volt barátnökel sem jönnek össze se ö sem pedig a barátom azt mondják egymás volt csajai tabuk!

szval sztem maradj nyugton és donzsd el elösször h télleg mit érzel aztán lépj nehogy késöbb megbánd

2009. aug. 1. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
csak kis fellángolás...haggyad a fenébe:) ott a barátod vele legyél,ő a biztos:)
2009. aug. 1. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
de már nem érzem a szerelmet..csak a szeretet:( a srác meg..ha belegondolok basszus..olyan hülye vagyok:(
2009. aug. 1. 22:02
 4/5 anonim ***** válasza:
haggyadmár ezt a gyereket békén
2009. aug. 3. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
mégis melyiket?
2009. aug. 3. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!