Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az hogy két fiúhoz vonzódok (érzek)? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Volt egy 3 éves kapcsolatom ahol a párom szakított velem egy elég nagy hülyeség miatt nagyon nehezen törődtem bele de a szakítás után 1 hónappal megismerkedtem a jelenlegi barátommal (3 hete vagyunk együtt)ö tőlem 300 km-re lakik így csak 2-3 hetente tudunk majd találkozni de ezt ő elfogadta és én is de azzal hogy mi összejöttünk újra képbe került a régi párom aki úgy néz ki hogy kiszeretne velem békülni...Mind a két fiú iránt érzek valamit és nem tudom kit válasszak...Esetleg ha tudtok tanácsot adni vagy megosztani tapasztalatotokat annak nagyon örülnék.2010. febr. 28. 09:37
1/3 anonim válasza:
Mi miatt szakitottál az elsövel?
2/3 anonim válasza:
Én nem bírnám a távkapcsolatot szóval ha mindkettőt ugyanannyira szereted azt válaszd aki közelebb lakik.
L18
3/3 anonim válasza:
Igen,lehet olyan,hogy két fiú tetszik,de olyan szerintem már nincsen,hogy mind a kettőt ugyanúgy szereted.
Egyébként megoldható lenne,hogy aki messzebb lakik oda költözzön hozzád vagy te hozzád? Mert a távkapcsolat nagyon nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!