Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mennyire zavarna ha a kapcsolat elején a lány nagyon szerelmes szöveget írna nektek?
Nézd, erre mi itt nem tudjuk megadni a választ. Lehet, hogy a barátod belefolyik a cipőjébe, annyira meghatódik és annyira tetszik neki, de elképzelhető, hogy túl sok neki és megijed tőle. Szerintem így az elején kicsit vedd finomabbra, lassabbra ezt az üzengetést, és figyeld a reakcióit. Alakítsátok ki az ilyen szokásaitokat együtt. Ha vevő rá, akkor minden oké. Ha annyira nem, akkor még mindig beszélhetsz vele, megmondhatod, hogy ez neked fontos, stb.
Szerintem az a lényeg, hogy mindkét fél be legyen vonva a dologba, és senki ne erőltesse a szokásait a másikra. Több ismerősömet láttam már úgy, hogy pl. folyamatosan, félóránként csörgették egymást a barátnővel, és közben láttam, hogy a srácot zavarja.
Ne érts félre, szép dolog, hogy ezzel foglalkozol, és nagyon szimpatikus, hogy kiéred előtte a közönség véleményét.
Én személy szerint nem igazán igénylem az sms-ezgetést, legalábbis rendszeresen nem, mert akkor előbb-utóbb unalmassá, egy kötelező, idegesítő rutinná válik. Minden ilyet el akarok kerülni, ha lehet. A személyes találkozót ezerszer többre tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!