Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Hogy vagytok vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy vagytok vele, hogy melyik nőt könnyebb megszeretni? Aki szűz volt előtettek vagy akinek már volt pár fiúja?

Figyelt kérdés
Arra értem szeretitek azt ,hogy egy lánynak " te vagy az első" ?! Vagy nem érdekel ! ?

2012. szept. 19. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

a fiúknak bejáratott p***** kell. van 1 kis réteg, aki még hisz a szerelemben, és értékeli a szüzességet, de te magad is rátapintottál a lényegre.

mivel minden nő genetikailag ri****, előbb utóbb előbújik belőle hogy ő kipróbálná még a szomszéd pistával meg kutyákkal, szóval csak egy időzített bomba.

aki meg be van járatva, azért "nem akad fenn apróságokon".

teljesen mindegy hogy valakinek volt e akármi a lyukában vagy sem, ettől még ugyanúgy leszophat 100 focidrukkert meg ugyanúgy lehet debil egy "tapasztalt" lány is.

a személyiségtől függ minden, az meg manapság nincs, szóval tárgytalan a téma.

ha azt akarod hogy jócsávók fektessenek meg, akkor idd le magad és dugj 1 idegennel, aztán nem kell hazudnod hogy nem vagy szűz, de hazudhatod hogy volt 10 pasid.

2012. szept. 20. 06:21
 12/15 anonim ***** válasza:

én 20 éves vagyok és szűz. Nem azért, mert nem volt lehetőségem ezen "változtatni" (mert többször is volt)

De én olyan idióta vagyok, hogy szeretnék olyannal lefeküdni, aki nem akad ki azon, hgoy szeretem, ragaszkodok hozzá, és hűséget várok el... Ez tényleg gáz???

2012. szept. 21. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:

igen, ma már ez gáz, vagy leginkább lényegtelen részlet, főképp azoknál, akiknek sok félresikerült kapcsolatuk volt. a többségnek a kapcsolat a szexről szól, tárgyak vagyunk egymás szemében. nem feltétlenül jobb egy életen át hazugságban és kényszerben élni, mint régen, de manapság szerintem az sem célravezető hogy havonta váltogatjuk a partnert, és lassan az érzelmek is kikopnak.

be kell látnunk, mindenki magához méri az erkölcsi normát, és az átlag elég alacsonyan van.

ha nem dugtál meg senkit, az azt jelenti hogy szerencsétlen vagy. az fel sem merül a többségben hogy létezik igényesség vagy tartás.

persze itt rengeteg önbecsapási lehetőség van, mint rossz hozzáállás, válogatósság, töketlenség, ami valóban nem előnyös az adott ember számára, de kevésbé "gáz" mint előítélkezni, hogy "pancser".

2012. szept. 21. 14:43
 14/15 anonim ***** válasza:

na akkor máris megyek megdugatni magam, hogy ne pancserozzanak le oO (Mintha nem sz*rnám le tökéletesen, hogy kinek mi a véleménye erről)

bocsi az offért

2012. szept. 21. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
nevetséges, de nagyon sokan ezt komolyan gondolják és tényleg ezt is csinálják. csak végig kell nézni ezen az oldalon, 16 éves lánykák riadoznak, hogy terhesek, meg itt kérdezik meg "hogy kell szexelni" összejönnek úgy pasikkal, hogy nem is akarnak tőlük semmit, csak julinak meg marinak is van pasija, a pasi meg dugni akar jó az, leglaább mondhatom hogy túl vagyok rajta, a következő pasimnak majd kellek... és sajnos elég sok lány hamarabb elveszti a szüzességét, minthogy megtapasztalja, mi az az orgazmus, vagy libidó...
2012. szept. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!