Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem szoktunk beszélgetni a facebookon is rám irt. Mindig nagyon jó fej, meg kedves eleinte megörültem, hogy tetszem neki, viszont a barátnőmről szokott kérdezősködni. Mit tegyek? Tetszem neki, vagy nem?
2012. szept. 19. 15:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkor inkább ő tetszik neki.
2012. szept. 19. 15:01
 2/10 anonim válasza:
Hát ha a barátnődről érdeklődik akkor valószínűleg ő tetszik neki.
2012. szept. 19. 15:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen én is elkeseredtem mert erre már én is rájöttem, de vele nem beszélget, és felmerült már az is bennem, hogy azért mondja, hogy féltékeny legyek.. vagy ezt csak bemesélem magamnak?
2012. szept. 19. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem kerdezz ra, hogy ugye a baratnomre hajtasz? Nyugodtan elmondhatod, ha igen, mert koztunk marad.

Igy megtudod az igazat, ha meg beigazolodik a sejtesed, akkor tobbe nem irsz neki. Mar meg ne haragudjon te engem sosem engedtem, hogy keritonek hasznaljanak, te se engedd.

2012. szept. 19. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ezzel peched van akkor...
2012. szept. 19. 15:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, pechem van sajnos. Ilyenkor már próbálkozni sem éri meg, ugye? Mivel ismerem a fiút és abban van, hogy több ember is tetszhet egyszerre.
2012. szept. 19. 15:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, természetesen a többit is várom:))
2012. szept. 19. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak arra kellesz neki hogy közel kerüljön a barátnőhöz.
2012. szept. 19. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Már milliószor néztem női írásokat, és még mindig rohadtul nem vágom miért kell belemesélni a dolgokba, hogy csak ilyen belső szándék hajthat egy embert. Én speciel szívesen ráírok/beszélek osztálytársaimmal, akik lányok, és nem azért, mert érdekből, hanem csak mert jó velük beszélni. És nem , nem vagyok b.zi.
2012. szept. 19. 15:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem igazatok van.
2012. szept. 20. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!