Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem a lánynak vagy csak én képzelem ezt?
A lány itt lakik a közelünkben. A minap benn ültem az egyik kocsmában a cimbimmel, ahol Ő is gyakori vendég. Gyakorlatilag minden pillanatban, amikor egymás látómezejébe kerültünk, rajtam tartotta a szemét, de máskor-pl boltban is futtottunk már össze(ez régebben volt)-nem igazán foglalkozott velem.Bár a kocsmás eset óta többször láttam,akkor rögtön kereste a tekintetem. Ez jelentheti azt, h talán bejövök neki, vagy csak nem tud más felé nézni, azért hagyja rajtam a szemét? :D Megszólítás még nem volt, mert van barátja, egyedül még nem sikerült összefutnom vele,szóval ez még várat magára.
Bár a válaszoktól függetlenül mindenképp megpróbálok Vele összeismerkedni,de azért érdekelnek a vélemények:).Lehet én látom túl rózsaszínben az egészet..
Furcsállni nem hiszem,h furcsállja,mert Ő volt az aki bámult,nekem csak feltűnt,h bámul.
Ha meg emlékeztetem valakire,akkor miért most kezd el nézegetni? Itt lakik tőlem két házra,és látott már máskor is.Na mindegy,érdemesebb beszélni vele,és majd elválik,lehet koppanok egyet,megesik az ilyen:)
Mindenesetre kétségbe nem esünk.:)
17 vagyok,ha ez lényeges,Őt idősebbnek vélem valamennyivel.
Nos igen,erről az oldaról( h velem is ezt csinálná) még nem közelítettem meg a dolgot,de nem mondasz hülyeséget..
Kösz Mindenkinek-aki eddig írt-a normális válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!