Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Vagy csak beképzelem? Hogy derítsem ki?

Figyelt kérdés
Együtt járok edzésre egy sráccal. Bár még sosem beszélgettünk, néha észreveszem, hogy néz. Pl. amikor elmegyek mögötte, hátranéz stb. Lehet, hogy csak beképzelem, mert nekem nagyon tetszik...vagy én is bejövök neki? Hogy derítsem ki anélkül, hogy megkérdezném tőle?
2012. máj. 13. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Inkább menj oda hozzá, és mutatkozz be neki, ha már egy edzésre jártok, és kérdezd meg tőle hogy mióta sportol, stb, kezdj el vele beszélgetni, én ezt tenném. 19/L
2012. máj. 13. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
add elő a tudatlan lányt aki segitségre szorul hogy mit hogyan kell csinálni :D
2012. máj. 13. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem nagyon merek odamenni hozzá, eléggé félénk lány vagyok. Máshogy nem tudnám kideríteni? Vagy várjam meg, amíg ő lép?
2012. máj. 13. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szervusz! Valamelyik nap fussunk össze az edzőtermen kívül!

Ha nemet mond mi lesz? SEMMI. Nem kell szégyellni, ha egy embert vonzónak tartasz.

2012. máj. 13. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
anélkül, hogy beszélnék vele, nem tudom kideríteni?
2012. máj. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!