Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak beképzelem magamnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak beképzelem magamnak, vagy valóban elsőként saját magára gondol?

Figyelt kérdés
Valahol persze mindenkinek saját maga az első, de most főzés közben felmerült bennem egy gondolat. Páromat tök sokáig eltartottam, mert nem volt munkája. Most, hogy lett neki, természetesen tervezgeti, hogy mi mindent szeretne magának venni. Amikre persze havi szinten nagy összegeket kéne félrerakni. 200 ezer Ft-os cuccról és társairól beszélünk. Én nem bánom, mert tudom, hogy mennyire vágyik rá. De kérdés, hogy ez vajon mindig így lesz-e? Szégyellem, de megfordult a fejemben, hogy talán igen. Egy csomó mindent meg kellene, és meg akarunk csinálni a lakáson, de az csak abszolút sokadik helyen van a listáján. Szeretem és nem szabom meg neki, hogy mire költse a pénzt, de vajon fenntartható állapot-e, hogy mindig mindenből újra vágyik. És a drága holmikat szereti. Végül is most hogy már leírtam a kérdést, annyira nem is tűnik lényegesnek. De ha már leírtam, akkor kiteszem, hátha valaki meggyőz, hogy hülye hisztis, önző p.csa vagyok:D
2012. márc. 22. 21:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha már villogni akarok ,akkor már a csajommal villognák.

Aki, akkor is kitartom mellettem mikor nem volt munkám.

2012. márc. 22. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

hat... de... onzo... bocs...

de ki nem az? ez nem jelenti, hogy nem szeret, csak lehet, hogy reg (vagy egyaltalan) nem engedhette meg maganak azokat a dolgokat, amikre vagyik. Ez a jovoben fog csak eldolni: ha ugyanigy folytatja, akkor gaz.... ertek ez alatt honapokat.

2012. márc. 22. 21:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Az bánt igazából az egészben, hogy 2 éve nem voltunk sehol kettesben. Csak itthon. És nem az az első ami eszébe jut, hogy menjünk el valahova egy kis időre. Vagy, hogy elvigyen vacsorázni. Amúgy én tényleg örülök, amikor örül valaminek. De okozhatna már egyszer valami meglepetést:D Na tessék, most én is csak magamra gondolok:) Erről beszéltem:)
2012. márc. 22. 21:29
 4/4 szandi1993 válasza:
hát szerintem csak magára gondol mert ha tudja hogy félre kell rqkni akkor mégis magának vesz cuccokat
2014. aug. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!