Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázom! A párom csajozik?
A párom nem egy adonisz na de szeret csajozni, az exét csalta fűvel fával, bár a nő is őt! Azt gondoltam naívan hogy mellettem más lesz! Úgy néz ki tévedtem! 1hónapja van kint németországban, ma hotdogra felléptem és láttam hogy nő írt az adatlapjára hogy merre vagy, rád várok, a nő adatlapját is néztem és a párom írta neki hogy cupp, a nő erre hogy neked is erre a párom csak ennyi??
Nem egy nagy dolog de minden itt kezdődik!
Ráadásul a kedveském kifordult magából! Féltékenykedik, abban is a rosszat látja ha kõnyvtárba megyek!
Mit csináljak? Szóljak neki? Vagy csináljak egy ál profilt és kezdjek vele?
Elfelejtettem mondani, tg este még felmentem rá, a nevében beszéltem a csajjal!
Mondtam neki küldjön képet, mondta nem mert már küldött és majd valami megint forogni fog a fejemben, azaz a pasim fejében! Végűlis csak megszereztem a képet/amelyiket a pasimnak is küldte mert kitaláltam h eltünt és ha már ott vagyunk hogy a pasimat számon kérem akkor biztatásként mellékelem! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!