Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parázom! A párom csajozik?
A párom nem egy adonisz na de szeret csajozni, az exét csalta fűvel fával, bár a nő is őt! Azt gondoltam naívan hogy mellettem más lesz! Úgy néz ki tévedtem! 1hónapja van kint németországban, ma hotdogra felléptem és láttam hogy nő írt az adatlapjára hogy merre vagy, rád várok, a nő adatlapját is néztem és a párom írta neki hogy cupp, a nő erre hogy neked is erre a párom csak ennyi??
Nem egy nagy dolog de minden itt kezdődik!
Ráadásul a kedveském kifordult magából! Féltékenykedik, abban is a rosszat látja ha kõnyvtárba megyek!
Mit csináljak? Szóljak neki? Vagy csináljak egy ál profilt és kezdjek vele?
Lehet hogy gonosz leszek, de igen! Csinálj egy kamu profot és írogass neki, de fel ne ismerjen az írásodból.
Hidd el, csak így fogsz rájönni, hogy mégis mit akar tőled ez a csávó!
Szerintem amúgy nem érdemes folytatnod vele. Ha már azt hiszed, hogy melletted más lesz, az eleve rossz. Ne is próbáld megváltoztatni. Ő ilyen. Keress inkább olyat, aki megbecsül és nem kell neki cupp meg egyebek másoktól. ;)
Azért fordult ki magából és féltékenykedik, mert neki van takargatni valója.
Ez általánosságban jellemző az emberekre. Aki féltékenykedik, erősen önbizalomhiányos vagy szimplán saját magából indul ki...
Igen csinálj te is egy álprofilt és kedjél vele szórakozni!
Viszont a helyedben én egy darabig nem adnék hirt magamról!
dobd ki a fenébe! Felesleges erről beszélni vele. Úgyis tagadná. Inkább csinálj kamu profot, és ha elkezd az alteregoddal flörtölni, akkor rá 2 napra mondd neki, hogy szerinted ő egy unalmas barom és hogy te jobb pasit akarsz.
Semmiképp se mondd hogy te voltál, aki írt neki, mert az rád nézve lesz szánalmas (bocsi, de tényleg.) jah és kérdezd meg tőle, hogy "Van-e komoly kapcsolatod? Mert ha nem komoly, akkor mit gondolsz? lehetne valami közöttünk?" persze ezt csak akkor mikor már "megismerkedtetek". Én szorítok, bár szerintem te is tudod mi lesz ebből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!