Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? (lent)
16 éves lány vagyok, az első barátommal 5 hónapja vagyunk együtt...
De van egy fiú barátom/haverom akit utál a barátom, de ez a fiú megkért, hogy kísérjem el valahova ( mert nem egy helyen lakunk és nem tudja, hogy hol van valami ami azon a helyen van ahol én élek) ketten mennénk én meg a fiú haverom...mondtam a barátomnak a helyzetet és ő azt mondta, hogy rendben van, tölts inkább vele azt a másfél órát, de ezután köztünk mindennek vége, elfelejtelek téged...
Mi a véleményetek? ( szerelmes vagyok a barátomba, első kapcsolata mindkettőknek )
Haat nemtudom...
Szerintem egyszeruen feltekeny, vagy nemtudom.
De ez nemnormalis!
De ez nem a mi dontesunk szoval nemtudom mit tegyel:D
Beszéd meg a barátoddal. Gondolom te sem szabod meg, hogy kivel haverkodik.
De szituációtól is függ, ha van rá nyomós oka, hogy miért utálja, akkor meg lehet érteni.
23/F
Én is ilyen vagyok.
Számomra is csak a barátnőm létezik, és én sem ölelek meg más lányokat.
Akkor tudom, hogy mi a gondja.
Féltékeny, és nem szeretne más fiúkkal látni.
Mondd meg a srácnak, hogy bocs, nem érsz rá, és sétálj egy jót a barátoddal.
Valószínű, hogy féltékeny, viszont ez a reakció lelki zsarolás, amit mélységesen megvetek, mert így nem viselkedik érett ember.
Beszéljétek meg rendesen, de ne hagyd magad a rabjává tenni, mert a végén már nem tudsz szabadulni, ha esetleg akarnál.
Ha a barátod utálja akkor te miért barátkozol vele,vagy pedig a barátod jogtalanul utálja?
Amúgy szerintem ha tudtad,hogy nem bírja őt a pasid akkor nem kéne kísérgetned,hacsak nem a barátod a szemét aki nem okkal utálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!