Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet a kapcsolatunkban?

Figyelt kérdés
A párom azt mondja szeret... és én is szeretem őt.Viszon az utóbbi időben furcsa vagyis keresgélek h vajon vmi csajjal msnezik-e, smsezget-e stb.Annyira bukkantam, hogy a volt csaja egyszert irt neki üzit és arra válaszolt, hogy persze találkozhatnak ( mert a csaj ideköltözik a mi lakóhelyünkre), valamint iwiwen a csajok és pasik alkalmazás (godolom ismeritek) ott bejelült pár csajt h csinos jól néz ki sexy stb.de éettől é nugy érzem mintha más csajokat nézegetne :S szóval nagyo naranyos velem, de ezek nekem mindmind rosszul esnek,csak ne mtudja h belépek az iwiwjére, vagy freemail-jére.még tegnap pedig olyat találtam hogy avolt bnöje (ez 1 másik) képe alá irt kommit ilyen kis hízelgős kommit.Szerintetek gáz van? :S:S vagy csak túl reagálom?
2009. júl. 31. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Megértelek, hogy féltékeny vagy.Mert ugyebár ez annak a jele.De szerintem nem kell ennyire izgulni.A barátod ha azt mondja, hogy szeret akkor biztosan úgy van.És, ha te is így érzed, akkor nem lehet baj.Az a te legnagyobb bajod, hogy nem tudsz bízni benne.Ülj le vele, és beszéljétek meg azokat a dolgokat amik téged bántanak, és neked rosszul esnek.Aztán hátha jobb lesz.Nem pedig a háta mögött keresgélni, kutatni mert lehet hogy a dolgok nem épp úgy vannak ahogy azt te gondolod...talán csupán kedves baráti kesztus az amiért írt a képek alá.Ne reagáld túl a dolgot!Beszéljétek meg!És ami a legfontosabb tanulj meg bízni benne!
2009. júl. 31. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna (:

Nálunk is hasonló dolgok voltak, és sajnos én is kutatgatok utána.

Szerintem eléggé gáz van. De lehet, hogy én is túlreagálom (:

Én a helyedben lebuktatnám valahogy, aztán majd meglátod, hogy mit szól.

2009. júl. 31. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően mindketten a saját kapcsolatotokat nyírjátok ki, hadd gratuláljak ezúton ;)

Nem tudom, mit mond nektek a bizalom szó? Talán ha nem vájkálnátok a pasitok személyes terében, akkor nem fújnátok minden apróságot hatalmas elefánttá, mert fogalmatok sem lenne róla. Ők persze nem tudnak erről, mert bíznak bennetek, és eszükbe sem jut, hogy ilyet művelnétek. Ha én megtudnám, hogy a barátnőm így turkál utánam, belemászik mindenembe, és olvasgatja a levelezésem, úgy basznám ki mint a macskát szarni. De nem teszi, mert mi tényleg szeretjük egymást, bízik bennem, és tudja, hogy ami egy kicsit is számít, azt megosztom vele, lényegtelen levélváltások meg kit érdekelnek? Ne legyetek hülyék, a saját életeteket keserítitek meg ezzel a paranoiával. Attól, hogy valaki a barátotok exe, még nem kell elhatárolódnia tőle, gyűlölnie, és ebből nem is kell gondot csinálnotok. Amíg szeretitek egymást, kölcsönösen bíztok egymásban, és egymással vagytok elfoglalva, addig semmit nem jelenthet neki más. Ne legyetek hülyék.

2009. aug. 1. 00:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Légyszíves ne hasonlítgasd a te ultratökéletes kapcsolatodat az enyémhez. Kösziköszi.
2009. aug. 1. 08:44
 5/9 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek am van igaza vmiben... és most talán ráébresztett hogy lehet nincs is baj mindössze bízni kell egymásban.az első válaszolónak is köszönöm h megnyugtatott...egyszer leültem vele ezt megbeszélni és azt mondta nincs okom féltékenynek lenni.akkor ez pozitív??
2009. aug. 1. 14:13
 6/9 A kérdező kommentje:
most vettem észre hogy megváltoztatta a jelszavát...
2009. aug. 1. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy leültél vele megbeszélni, és azt mondta, nincs okod féltékenynek lenni, pozitív. Az, hogy továbbra is turkáltál a dolgaiban, negatív. Az, hogy most megváltoztatta a jelszavát, azt jelenti, a töke televan azzal, hogy kémkedsz utána. Ha tovább folytatod ezt a hozzáállást, szerintem nem jó irányba fogtok elmozdulni.
2009. aug. 2. 12:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Eléggé sorstársak vagyunk (:

Nekem is megváltoztatta.

Szerintem tanuljatok meg egymásban bízni, mert teljesen tönkreteszed a mindennapjaitokat.

2009. aug. 2. 23:35
 9/9 A kérdező kommentje:
az biztos, egyre rosszabul érzem magam.már a multkor amikor ő aludt én mellette az ágyban sírtam annyira rossz volt :(:( miért ilyenek a pasik?
2009. aug. 3. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!