Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti szégyellitek a barátnőtöket ha duci? Mondjuk olyan 70-80 kg körüli.
Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 10:48
11/25 anonim válasza:
Buta kérdés...ha szégyenlem, hogy a barátnőm, akkor nem a barátnőm...
12/25 anonim válasza:
Làtom, le lettem pontozvan pedig én csak az ellentàbor egyik képviselöje vagyok! Sorry a hibàkért de sietnem kell, meg a billentyüzet se magya, nem tartalmaz egy pàr magànhangzot! Vàrandosan vagyok 60 kg, ha nem lustasàgbol hizik az ember, nem baj, megértem, hormonok ellen semmit nem tehet az ember, de ha vki lusta mozogni, vessen magàra. Azért irom azt hogy nem lenne pofàm meghizni! És igen egy nö figyeljen oda magàra, ha màr egy férfitol elvàrja ugyanezt!!! Az nem fer, hogy a férfinek tökéletesnek kell lennie külsöre, de a nö lehet dagi...
13/25 anonim válasza:
Nem mindegy, hányadik hónapban vagy, de várandósan a 60 kg állati kevés, már már kóros.
Egyébként meg nincs ráírva senkire sem, hogy azért hízott meg, mert beteg, vagy azért, mert két évig ki sem tette a lábát a lakásból. Az meg pláne nincs ráírva, hogy azért nem tette ki a lábát a lakásból mert a doktori disszertációját írta vagy azért, mert WoW-ozott. De te rögtön értékítéletet mondtál mindenkiről, gratulálok.
14/25 anonim válasza:
utolso rendesen el lettél täjolodva, ugyanis nem mindenkiröl mondtam véleményt. AKI ÖNHIBÀJÀN KIVÜL KÖVÉR, NEM NÉZEM LE, AKI CSAK LUSTA TENNI MAGÀÉRT, AZT IGEN! egyébként tudom hogy kevés, és hidd el, meg is kaptam, hogy biztos beteg vagyok, meg anorexiàs, és nekem nem valo gyerek...Mert nem vagyok terhesen kövér. Hagyjuk màr:D Rendesen eszek naponta vagy 4-5-ször, szedem a terhesvitaminokat, jàrok orvoshoz is, vigyàzok a kicsimre! Egyszerüen ilyen vagyok!
15/25 anonim válasza:
annyit hozzàfüzök, hogy nem mentség a kövérségre az sem, ha valaki disszertàcio miatt nem mozdul ki, ez olyan, mint a részegen megcsalàsos téma...Vannak talajgyakorlatok, amiket otthon is lehet végezni tök ingyen, ha internet van, gugliba rengeteg edzéstipp van!! Ha nem hormon / terhesség a tettes, igenis tegyen az ember magàért, a férfi és a nö egyarànt!!
16/25 anonim válasza:
Nem írtál még doktori disszertációt, de még szakdolgozatot sem, ez azért jól látszik... És ez csak egy példa volt, rengeteg embert ismerek, akik kicsit elengedték magukat, miközben csak a munkának élnek. Hazaérnek késő este, semmi energiájuk nincs, élni sem, nemhogy talajgyakorlatokat végezni. És de, te róluk is ítéletet mondtál.
17/25 Golan Trevize válasza:
attól függ, milyen magas/alacsony az a hölgy.
egyébként nem szégyellném, ha elhagyná magát és így elhízna, kitenném.
18/25 anonim válasza:
ugy làtom, nem érted. De nem is baj, én most megyek boltba, aztàn fözök, majd jol bezabàlok, hogy olyan lehessek amilyennek lennem kell...Nincs idöm egés nap itt dekkolni:)))
19/25 anonim válasza:
A pasik 90%-a szégyelli! A maradék 10% meg gátlástalan. xDDDDD
20/25 anonim válasza:
Làtom le lettem pontozva. Mi van, fàj az igazsàg!? Mert a sovànyakat szabad b.asztatni, mi!? Szànalmas kövér disznok komolyan:DD Nem pontozgatni meg privàtozni kell hanem elpusztlni fogyozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!