Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagy prűd a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy prűd a párkapcsolatodban?

Figyelt kérdés
Mi nálad az a határ, ami már taszít? Pl. meztelenség mennyire természetes, vagy intimebb testtájak látványa (pl. popólyuk), szennyes ruhák, reggeli szájszag, wc használata? Szóval bármi ami eszedbe jut, hogy hú, arra azért már nem vagyok kíváncsi, csinálja úgy, hogy én ne tudjak róla.

2012. szept. 17. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem neked lelki gondjaid lehetnek, kedves testvérem!

Imádkozom érted, hogy felesleges tévútra terelő gondolataidtól megszabadulj!

2012. szept. 17. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Én pl. nem vetkezem le a párom előtt s azt sem engedem neki, hogy kielégítsen, azt vallom, hogy a szex egy bűnös dolog s pokolra kerülünk, ha űzzük. Csakis gyermeknemzés s utódlás céljából lehet szexelni, azt is csak sötétben, ruhában, úgy, hogy csak a nemi szerveink vannak csupaszon. Igen, ezt így gondolom, én vagyok az aki így gondolja, így van! Hát menjetek innen, HÁÁÁÁT MENJETEK INNEN!
2012. szept. 17. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
hát a reggeli szájszag meg a nyitott ajtónál vló macizás az már azért ne...a mesztelenség meg a többi z abszolút nem tabu :)
 4/8 anonim ***** válasza:
Öhm. Nem jut eszembe semmi ilyen. Felőlem együtt is sz*rhatunk.
 5/8 anonim ***** válasza:
Semennyire sem vagyok prűd:) Nem szobrok vagyunk amúgy meg, hanem hús vér emberek és ez benne a szép. 24F
2012. szept. 17. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Deréktól felfelé nem érinthet meg a párom, de szerintem ez még nem vészes.
2012. szept. 17. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
mi pisiltünk már egymás előtt, meg beszélgettünk úgy, hogy az egyikünk szart :DD nincs ezekben semmi. reggeli szájszag se vészes, max röhögve elküldjük a másikat fogat mosni. nincsenek ilyenek... és szerintem ez a normális
2012. szept. 17. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Én azt sem engedem meg, hogy rám nézzen. 2 éve vagyunk együtt, de nem tudja, hogy nézek ki.
2013. ápr. 10. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!