Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal egyszerűen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pom.pom kérdése:

A párommal egyszerűen nem lehet kimozdulni egyfolytában rossz kedvű, unott, utálja az embereket, semmihez nincs kedve rohan még akkor is ha csak sétálgatunk. Ez normális?

Figyelt kérdés
Egyszerűen érhetetlen számomra hogy miért nem tudja megfogni a kezemet, vagy átölelni és úgy sétálgatni . Mit gondoltok?
2012. szept. 17. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
igen vaóban, ezzel önmagában nincs gond, ha ez neked is jó lenne. De ha nem tudod elfogadni, mint már írtam, akkor gondold ás és max lesz egy búcsú..
2012. szept. 17. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok csak rajtam segített a jó néhány pszihoterápia.Keress mást,kivárni úgysem fogod bírni hogy megváltozzon,évek kellenek ehhez.
2012. szept. 17. 20:22
 13/15 A kérdező kommentje:
de ezzel még nekem nem is lenne bajom hogy ilyen annyira, hogy ha legalább egy kicsit probálna jó képet vágni a dolgokhoz, mert van amikor tök normálisan tud "viselkedni" meg jól érzi magát de sajnos többségében rossz kedvű és olyan amit leirtam.És nem értem hogy ha szeret és örül neki hogy velem van akkor mért nem tojik minden másra ?? (szerintem ennek az oka hogy Ő ilyen az lehet hogy nagyon húzamos ideig szivott fűvet)
2012. szept. 17. 20:29
 14/15 anonim ***** válasza:

valószínűleg a füvet azért szívta mert akkor nem volt ilyen egészen!

Nem a fűtől lett ilyen!

Ilyen is volt, csak lehet időnként segített neki a fű.

Döntsd el, szereted e annyira h ezt kibírd, avagy sem.

2012. szept. 17. 20:31
 15/15 A kérdező kommentje:
de pedig a fűtől lett ilyen részben és nem hiszem hogy egy 12 éves srác azért kezd el szivni mert ő unott, és rossz kedvű, a fű az neki nem azért kellett betépve is ugyan olyan volt mint előtte ( mármint a hozzáállása az emberekhez) Régebben énis csináltam sok mindent és tudom hogy a marihuána milyen lelki problémákat tud hozni amelett hogy akkor azt hiszed hogy dejó.
2012. szept. 17. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!