Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó, vagy rossz, vagy normális? Mások véleménye érdekelne.
Szóval csak annyi, hogy párommal mi tényleg szószerint a minden vagyunk egymásnak.. úgy értem, ő nekem a legjobb barátom is, akinek mindent,de tényleg mindent bizalmasan elmondhatok, és segít, a haverom, akivel jól eltudok szórakozni, és nevetni, ha épp erről van szó.. a szerelmem, a romantikus társam, és az igényeim kielégítője.minden. És persze ugyanez fordítva is igaz.
Nyilván vannak barátaink,haverjaink mások is, és nem csak állandóan egymáson lógunk, de amikor csak tudunk, akkor igen..:)
Nagyon szeretem, ő is engem.. szerintem ez így jó. Csak mintha valahol hallottam volna, hogy nem jó az, ha valakinek ennyire a minden a szerelme..:o nemtudom miért.
szerintetek?
/lassacskán amúgy 2 éve vagyunk együtt/
Szerinte ez hülyeség miért ne lenne jó hogy szinte az egész életed a szerelemedről szól?? Ez velem is így van és ez a normális szerintem...
19/L
akkor egyetértünk.:)
amúgy azért attól tényleg félek kicsit, hogy ha már ennyire ragaszkodom hozzá, mi lesz velem ha nem lesz nekem..:S bele se erek gondolni.
azt mondom, hogy nekem nem baj, csak mástól hallottam hogy ez nem jó, és érdekelt, hogy mit gondoltok Ti.:D
és köszönöm a jó kívánságot.:)
hmm na erről beszéltem, hogy van aki meg ezt mondja..:D
hát majd meglátjuk velünk mi lesz:) most még nagy a lán az tuti:D
és én pedig Vele érzem magam a legbiztonságosabban..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!