Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Szép csajok sokszor mért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szép csajok sokszor mért a bovli ficsurokat választják maguknak mint párt?

Figyelt kérdés
Üdv! mindenkinek! Elmélkedtem kicsit ezen a dolgon mert azt kell lássam sajnos hogy a szép jó kinézetü csajok álltalában bovli ficsurokkal mászkálnak. Jönnek szemben az utcán látni lehet rajtuk hogy a ficsur (értsd fiúnak) az ocsmány mint a bün a csaj meg szinte HD minőségben pompázik (mert nagyon jól néz ki.) De láttam már olyant is hogy jó kinézetü ficsur randa hozzá nem illő nővel! A forditott változatát megértem mert szerencsétleneknek csak a bovli nő jut ezokból de 1 csinos nőnek miért nincsenek igényei a jól kinézö ficsurokra? Jártam én is hasonló cipőben hogy bovli nőm volt pedig nem vagyok egoista de azt mondják hogy jóképü vagyok bár én nem hiszem el. Nem is voltam vele elégedett ezért végül ki is dobtam. Na de ha ez igy van akkor nekem mért nem jut normális HD minöségü nő? Tán az ufófejüek vadásszák el elöllem mert olyan dumája van amit ha a kutya megenne kihányna? (valszeg igen) Mert kb ezt véltem felfedezni ugy átlagban. És a nők az ilyeneknek mért dölnek be? Ráadásul aztán hamar hanyatt is vágodnak nekik Pfff Vagy tán csak én vagyok öreg és régi vágásu? Na de mégis ha kezdeményezek végül ez az eredménye 1 UFO elszippantja elöllem is én meg hoppon maradok! :D vagy csak megkergült a világ vagy mi van? mert nem igazán értem!

2012. szept. 17. 03:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
És végül: Anti alkesz vagyok nem tépek be nem élek ilyesmin.
2012. szept. 17. 23:28
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lusta sem és unom már a jól nézel ki aranyos vagy kedves de... Féle megválaszolatlan magyarázatokat a nőktől is tölük söt bele is untam az egészbe eddig ilyesmivel is aktivan foglalkoztam de valószinü hogy inkább leteszek az egészröl mert nem jutok 1-röl a 2-re Mert mindig vagy olyant fogok ki aki épp bolondériás vagy olyant aki nem tetszik de azzal meg én nem tudok együtt maradni. (És most ismét kivágom a biztositékot lehet röhögni!) De inkább mono modban maradok! Nem is ugrálok többet majd ahogy esik ugy puffanik!
2012. szept. 17. 23:46
 13/25 anonim válasza:
Hát igen,sok értelmetlen hülyeség elhangzott,ez tény és való.A szépség olyan dolog,hogy kinek milyen az ízlése.Aki neked ronda,csúf,ufó fejű,a másiknak lehet pont az a szép,szóval az tetszik neki.Amúgy teljesen jogos a kérdés,istenien megfogalmaztad.A nőknek van lelki világuk,és érzelmeik,mármint az olyan nőknek,amelyek igazi nők,és méltóak a nő szóra,a masztizós dögök nem azok,ezt tudjuk,az más kategória teljesen.Szóval ápold a lelki világukat.Próbálj rájuk hatni szép szavakkal,légy kedves,ugyanis többre értékelik mint a külsőt.Egy értékes,jó tulajdonságokkal rendelkező férfi lehet a nyerő,aki nem pesszimista,nem hirtelen haragú,tud magán uralkodni,nyugodt.Fontos hogy türelmes légy,a nőkhöz sok türelem is kell.Az elején mindenképpen a jó oldalad mutasd,később ha megszeret már úgyis képes elviselni a hibáid,ahogyan te is elviseled az ő hibáit is.Bizonyos mértékig az önállóságukat tartsd tiszteletben,ne akard olyanra formálni őket,amilyen a te elvárásodnak megfelel.Alkalmazkodj hozzá,meg kell tudni egyezni mindkét félnek a kapcsolatban.A szex is érzelem alapú a nőknél,és nem sietik úgy el,mint a férfiak.Hát igen,ezek általánosítgatások,embere válogatja az is igaz.De azért látni ronda férfiakkal szép nőket,mert azok tudnak viselkedni,bánni a nőkkel,ezzel meg már el is érték a céljukat,több minden megfogta a nőt az adott férfiaban,ezért őt választották,lehet bóvli a pofája,de annak a nőnek pont ez jön be,ez a szép.A szerelem szépít meg mindent,ha valakit szeretünk,azt szépnek látjuk.
2012. szept. 17. 23:59
 14/25 anonim válasza:
Azt még hozzá tenném,hogy egyik osztálytársam is meg hódított egy csajt,elején kedves volt vele,meg minden.Utána meg ütötte,verte már.Az sem számított.A csaj annyira félt tőle,hogy mellette maradt.Legfőképpen azért,mert szerette nagyon.Szóval sok hülye,bunkó érzéketlen férfi visszaél ezzel,jól bevált csábítási technikája van,hazudozik,megjátsza magát,és így eléri a célját.Valahol minden csaj hülye,buta,túl naív,aztán el lehet őket csábítani,aki profi ebben annak nagy tapasztalata van,és megy neki.A kérdezőnek nagyon egyedi fogalmazás módja van,nincs ezzel semmi baj amúgy,de én vágom mit akart.Nem kell mindent szó szerint érteni,el kell gondolkodni a dolgokon.Én is keresztül mentem már ilyenen.Meg volt,hogy az orrom elől happolta el a csajt egy hülye,ostoba félkegyelmű,mert épp olyan szinten állt a csaj,és az jött be neki,hiába HD minőség.
2012. szept. 18. 00:20
 15/25 A kérdező kommentje:

Olyan mind 1 volt mivel kisérleteztem de ime 1 tananyag

Hátha hoz valami megoldást.

[link]

[link]

Sok időm van majd elolvasom ugyis ráérek.

De ugy nagy vonalakban már mint emlitettem nem érdekel ez az egész tul sokat csalodtam ezért ezt a tevékenységet tartalékra állitom vagyis most inkább már nem foglalkoznék vele. A Kérdést amugy csak dühömben tettem fel mert volt 1 célszemély akit el kellett távolitanom a listámról és azon nagyon begurultam.

2012. szept. 18. 02:45
 16/25 A kérdező kommentje:

Helyre kell álítanod, az önbizalmadat,

és az önértékelésedet

PL ez rám nagy vonalakban igaz is söt lehet hogy nálam ez okoz problémát. De nem is feszegetem tovább ezt a témát de inkább bele sem vágok egyenlöre mert a "Legyünk csak barátok".

féle duma nekem már unalmas ugyanis 1 csaj nem lehet a barátom! többet szoktam elvárni 1 célszemélyemtöl mintsem barátságot.

2012. szept. 18. 02:52
 17/25 anonim válasza:
Pedig erről szól,hogy végtelenül türelmesnek kell lenni.A barátság már előre lépés volna,hacsak nem rámondja.Mert akkor bizony szívás,mert nem jutottál egyről a kettőre.Idegennek tart,és a legyünk barátok ebben az esetben csak sablon duma,így akar lekoptatni,a barátság ebben az esetben lúzereknek való 2. hely,mivel udvarias,és nem akar elküldeni a tudod hová,nem akarok már itt trágárkodni.
2012. szept. 18. 07:46
 18/25 anonim válasza:
Meg ugye önbizalom,határozottság is kell egy kapcsolathoz.Meg érettség,fel kell nőni hozzá.
2012. szept. 18. 07:49
 19/25 anonim válasza:

Ezt a kérdést tudom még ide ajánlani,itt szépen meg lett fogalmazva sokféle válasz,ami erre a kérdésre is választ adhat miért ilyeneket választanak a csajok.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30842..

2012. szept. 18. 07:52
 20/25 Hunter92 ***** válasza:

Egy nő elcsábításának két fő fázisa van. Vonzalomkeltés, bizalomépítés. Ha a kettőt felcseréled vagy a vonzalomkeltés t ki is hagyod, akkor kapod meg a "legyünk csak barátok"-at.

"Náluk különböző vonzalmi kapcsolók vannak, és minél többet tudsz ebből bekapcsolni, annál erőteljesebbé válik náluk a vonzalom.

Természetesen a pénz, és a jó külső is lehet egy-egy vonzalmi kapcsoló, de amit a legtöbben nem tudnak, az, hogy nem ezek a legfontosabb kapcsolók."

Ezt arról az oldalról másoltam be, amit belinkeltél. Ismerős valahonnan? Mintha már valaki mondta volna, csak te "figyelmen kívül hagytad". Ha megkérdezel valamit, de minden véleményt kizársz, ami nem egyezik azzal, amit te "sejteni vélsz", akkor tényleg kár feltenned a kérdést. Több ilyen tananyagon vagyok már túl, mint amit el tudsz képzelni és még több könyvön. Jók ezek az online írások, de ennyi nem lesz elég, a fejlődéshez. Ha gondolod adj privátban egy e-mail címet és elküldök neked pár könyvet, amik gyökeresen fogják megváltoztatni az életed és a nőkkel való kapcsolatodat. Ezt most nem reklámnak szánom, ez a saját tapasztalatom.

2012. szept. 18. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!