Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szép csajok sokszor mért a bovli ficsurokat választják maguknak mint párt?
Olyan mind 1 volt mivel kisérleteztem de ime 1 tananyag
Hátha hoz valami megoldást.
Sok időm van majd elolvasom ugyis ráérek.
De ugy nagy vonalakban már mint emlitettem nem érdekel ez az egész tul sokat csalodtam ezért ezt a tevékenységet tartalékra állitom vagyis most inkább már nem foglalkoznék vele. A Kérdést amugy csak dühömben tettem fel mert volt 1 célszemély akit el kellett távolitanom a listámról és azon nagyon begurultam.
Helyre kell álítanod, az önbizalmadat,
és az önértékelésedet
PL ez rám nagy vonalakban igaz is söt lehet hogy nálam ez okoz problémát. De nem is feszegetem tovább ezt a témát de inkább bele sem vágok egyenlöre mert a "Legyünk csak barátok".
féle duma nekem már unalmas ugyanis 1 csaj nem lehet a barátom! többet szoktam elvárni 1 célszemélyemtöl mintsem barátságot.
Ezt a kérdést tudom még ide ajánlani,itt szépen meg lett fogalmazva sokféle válasz,ami erre a kérdésre is választ adhat miért ilyeneket választanak a csajok.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30842..
Egy nő elcsábításának két fő fázisa van. Vonzalomkeltés, bizalomépítés. Ha a kettőt felcseréled vagy a vonzalomkeltés t ki is hagyod, akkor kapod meg a "legyünk csak barátok"-at.
"Náluk különböző vonzalmi kapcsolók vannak, és minél többet tudsz ebből bekapcsolni, annál erőteljesebbé válik náluk a vonzalom.
Természetesen a pénz, és a jó külső is lehet egy-egy vonzalmi kapcsoló, de amit a legtöbben nem tudnak, az, hogy nem ezek a legfontosabb kapcsolók."
Ezt arról az oldalról másoltam be, amit belinkeltél. Ismerős valahonnan? Mintha már valaki mondta volna, csak te "figyelmen kívül hagytad". Ha megkérdezel valamit, de minden véleményt kizársz, ami nem egyezik azzal, amit te "sejteni vélsz", akkor tényleg kár feltenned a kérdést. Több ilyen tananyagon vagyok már túl, mint amit el tudsz képzelni és még több könyvön. Jók ezek az online írások, de ennyi nem lesz elég, a fejlődéshez. Ha gondolod adj privátban egy e-mail címet és elküldök neked pár könyvet, amik gyökeresen fogják megváltoztatni az életed és a nőkkel való kapcsolatodat. Ezt most nem reklámnak szánom, ez a saját tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!