Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Szép csajok sokszor mért a bovli ficsurokat választják maguknak mint párt?
HD minőségben pompázik - ezen beszartam. Régebben 1-10 ig pontoztuk őket, most már 240-1080p ig. Ebből kiindulva nem hiszem, hogy öreg lennél.
A kérdés egyébként jogos, meglepően sokszor látni elég kontrasztos párokat - az okát nem tudom, meg őszintén szólva le is szarom, van csaj bőven, jut mindenkinek.
"Na de ha ez igy van akkor nekem mért nem jut normális HD minöségü nő? "
Mert lúzer vagy.
Mellesleg nem kéne ennyire irigykedni.
Amugy már megint ez a "te sem vagy idős" avagy a hány éves vagy hülye kérdést is beazonositottam. Luzernek nem vagyok luzer de szerintem nem a masztizos dögökkel (nökkel) kell foglalkoznom alighanem inkább maradok az elektronikánál több örömet szerez mint akár csak 1 nő is!
Ami meg bovli hozzám nem való és mások is azt mondják és én sem vagyok vele boldog arra mért tartanék igényt? ilyenek nekem is voltak és elég is volt. Van 1 olyan elvem vagy olyant szedek össze ami nekem is tetszik vagy semilyent! Eddig a nekem nem tetszövel is le álltam de az nekem semmi örömet vagy sikert nem eredményez. amugy hamarosan 30 vagyok szoval hamarosan kifutok az időből pfff
A kérdés egyébként jogos, meglepően sokszor látni elég kontrasztos párokat - az okát nem tudom, meg őszintén szólva le is szarom
Ezzel egyet értek
Van csaj bőven, jut mindenkinek. ezzel kevésbé mert a jó minöségü jó kinézetüeket elkapkodják és igy csak a bovlik maradnak szabadon. Ismerek nem 1 csajt aki nagyon tetszik szinpatikus talán őssze is illenénk de elkurta az életét! Nekem olyan sem kell amelyiknek gyereke van mert ez nálam alap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!