Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Szép csajok sokszor mért a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Szép csajok sokszor mért a bovli ficsurokat választják maguknak mint párt?

Figyelt kérdés
Üdv! mindenkinek! Elmélkedtem kicsit ezen a dolgon mert azt kell lássam sajnos hogy a szép jó kinézetü csajok álltalában bovli ficsurokkal mászkálnak. Jönnek szemben az utcán látni lehet rajtuk hogy a ficsur (értsd fiúnak) az ocsmány mint a bün a csaj meg szinte HD minőségben pompázik (mert nagyon jól néz ki.) De láttam már olyant is hogy jó kinézetü ficsur randa hozzá nem illő nővel! A forditott változatát megértem mert szerencsétleneknek csak a bovli nő jut ezokból de 1 csinos nőnek miért nincsenek igényei a jól kinézö ficsurokra? Jártam én is hasonló cipőben hogy bovli nőm volt pedig nem vagyok egoista de azt mondják hogy jóképü vagyok bár én nem hiszem el. Nem is voltam vele elégedett ezért végül ki is dobtam. Na de ha ez igy van akkor nekem mért nem jut normális HD minöségü nő? Tán az ufófejüek vadásszák el elöllem mert olyan dumája van amit ha a kutya megenne kihányna? (valszeg igen) Mert kb ezt véltem felfedezni ugy átlagban. És a nők az ilyeneknek mért dölnek be? Ráadásul aztán hamar hanyatt is vágodnak nekik Pfff Vagy tán csak én vagyok öreg és régi vágásu? Na de mégis ha kezdeményezek végül ez az eredménye 1 UFO elszippantja elöllem is én meg hoppon maradok! :D vagy csak megkergült a világ vagy mi van? mert nem igazán értem!

2012. szept. 17. 03:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%

HD minőségben pompázik - ezen beszartam. Régebben 1-10 ig pontoztuk őket, most már 240-1080p ig. Ebből kiindulva nem hiszem, hogy öreg lennél.

A kérdés egyébként jogos, meglepően sokszor látni elég kontrasztos párokat - az okát nem tudom, meg őszintén szólva le is szarom, van csaj bőven, jut mindenkinek.

2012. szept. 17. 05:12
 2/25 anonim ***** válasza:
17%

"Na de ha ez igy van akkor nekem mért nem jut normális HD minöségü nő? "

Mert lúzer vagy.

Mellesleg nem kéne ennyire irigykedni.

2012. szept. 17. 05:20
 3/25 anonim ***** válasza:
80%
Mert a csajoknak az ilyen ficsúrok tetszenek. Nem a duma teszi, egyszerűen külsőre ezek jönnek be nekik. Igazán ronda srácokat nem látni jó nővel, sőt semmilyen nővel.
2012. szept. 17. 07:09
 4/25 Hunter92 ***** válasza:
94%
Meg kéne végre érteni, hogy a nőknek nem a külső a legfontosabb. Persze ezt még sokszor ők sem ismerik el. Én akárhányszor leírom ezt, mindig megkapom egy csomó nőtől, hogy neki igenis számít a külső. Persze, hogy számít, de nem az fogja eldönteni, hogy összejön e a sráccal vagy nem. Minden nőnek vannak úgynevezett vonzalmi kapcsolói. Ezeknek a nagy részét szavakkal, történetekkel, tettekkel és jó testbeszéddel lehet bekapcsolni. A jó külső, a jó megjelenés is egy vonzalmi kapcsoló, de messze nem a legerősebb.
2012. szept. 17. 07:17
 5/25 anonim ***** válasza:
80%
Meg kéne érteni, h a nőknek mindig a külső a legfontosabb (kivéve ha a pénz). Csak azon múlik, h bejössz-e egy lánynak. A duma nem számít, jóképű sráctól minden duma jó, csúnya sráctól minden duma szar.
2012. szept. 17. 17:49
 6/25 Hunter92 ***** válasza:
80%
Igen, pontosan ezt mondja mindenki, aki nem érti a nőket és lusta is hozzá, hogy vegye a fáradtságot és megértse őket. Pedig utána minden egyszerűbb.
2012. szept. 17. 17:59
 7/25 anonim ***** válasza:
80%
Te vagy az, aki nem érti a nőket, csak v nagyon naiv vagy, v jóképű, ezért nincs is szükséged rá.
2012. szept. 17. 18:27
 8/25 A kérdező kommentje:
Ejha! Alighanem balhét váltott ki a kérdésem! Hát amugy ez pedig az én egyedi értékelésem hogy "HD" mert nekem ez szinpatikusabb de mivel értelmes választ nem látok PL amit én magam sejteni vélek ezért mind figyelmen kivül hagyom meg az egészet. Pfff kár volt kérdezni.
2012. szept. 17. 23:17
 9/25 A kérdező kommentje:

Amugy már megint ez a "te sem vagy idős" avagy a hány éves vagy hülye kérdést is beazonositottam. Luzernek nem vagyok luzer de szerintem nem a masztizos dögökkel (nökkel) kell foglalkoznom alighanem inkább maradok az elektronikánál több örömet szerez mint akár csak 1 nő is!

Ami meg bovli hozzám nem való és mások is azt mondják és én sem vagyok vele boldog arra mért tartanék igényt? ilyenek nekem is voltak és elég is volt. Van 1 olyan elvem vagy olyant szedek össze ami nekem is tetszik vagy semilyent! Eddig a nekem nem tetszövel is le álltam de az nekem semmi örömet vagy sikert nem eredményez. amugy hamarosan 30 vagyok szoval hamarosan kifutok az időből pfff

2012. szept. 17. 23:22
 10/25 A kérdező kommentje:

A kérdés egyébként jogos, meglepően sokszor látni elég kontrasztos párokat - az okát nem tudom, meg őszintén szólva le is szarom

Ezzel egyet értek

Van csaj bőven, jut mindenkinek. ezzel kevésbé mert a jó minöségü jó kinézetüeket elkapkodják és igy csak a bovlik maradnak szabadon. Ismerek nem 1 csajt aki nagyon tetszik szinpatikus talán őssze is illenénk de elkurta az életét! Nekem olyan sem kell amelyiknek gyereke van mert ez nálam alap!

2012. szept. 17. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!