Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan állítsam le a családom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állítsam le a családom? Én boldog vagyok.

Figyelt kérdés

Nemrég összejöttem egy fiúval, akit eddig nem igazán ismertem, csak látásból. Van egy híre a városban, de én másképp ismertem meg. Sokan szeretik, sokan nem. Testvérem nagyon ellenzi, szerinte sokkal jobbat érdemlek. Szerinte csak arra kellek, majd rájövök. Elég csúnyán bánik azóta velem, pedig ő se semmi. Rosszabb, mint a barátom volt. Elhiszem a srácnak, hogy komolyan gondolja velem, máskülönben miért pont engem választana, akinek az apját ismeri, és tart is tőle valamilyen szinten. Anyukám sem rajong az ötletért, de leginkább a bátyám szava miatt. Én viszont boldog vagyok, jól érzem magam vele. Nem ez a lényeg?

Kérdésem, hogy, aki már volt esetleg ilyen szituban, hogyan tudta a családjával elfogadtatni a helyzetet? Vagy csak zárjam ki és éljek? Velük lakok, még szinte gyerek vagyok 18 évesen. De szeretném, ha végre rám hagynák, önállóan tudnék cselekedni a magam kárára, ha úgy van.

2012. szept. 16. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a családod csak jót akar neked. Megértem,hogy dühít, de a szerelem néha tényleg elvakít, légy óvatos. Ne csinálj semmit, ha a fiú tényleg rendes, az idő majd titeket igazol, addig csak engedd el a füled mellett a megjegyzéseket.
2012. szept. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!