Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! A családom utálja a barátom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan problémám van, hogy mielőtt összejöttem a barátommal ő még együtt volt a volt barátnőjével és néha flörtölgettünk amiről a szüleim tudtak és nem tetszett nekik, hogy ez van.szerintük kihasznált és átvert és stb. kb fél-1hónapra alig beszéltem a sráccal aztán 1,5hónapja megint elkezdtünk flörtölgetni és már 1hónapja együtt vagyunk de titokban mert a szüleim jóformán tiltanak tőle. mit tegyek?ha megmondom hogy szeretem és együtt vagyunk kb nem mehetek majd sehova mert tiltva leszek tőle és nem hajlandóak esélyt sem adni neki hogy bizonyítson hogy megváltozott. segítsetek! ez lehet a kapcsolatunk rovására fog menni :/2012. aug. 23. 23:08
1/1 anonim válasza:
vigyázz rá , nehogy bántsák , leginkább a golyóira :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!