Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megbolondult?! :D
Párom (F/21) folyamatosan arról papol, hogy én egy kuka vagyok meg, hogy menyit rinyálok a távolság miatt.. Tudni kell, hogy ő meg én különböző városokban tanulunk, de nincs messze, egy másfél óra vonatút.. De most hogy elkezdődött a suli, megint olyan nehéz őt elengedni, és csak éreztetni akartam vele, hogy hiányzik, és hogy szeretem.. Tényleg ennyire a nyakába lihegnék? mikor naponta többször mondom neki, h jajj de jó lenne ha itt lennél meg mennyire várom hogy talizzunk, stb. 1 éve vagyunk együtt, én 18 éves vagyok. És csak szimplán szerelmes:D ez tényleg nem jön be a fiúknak? Tegyem magam takarékra? :D vagy mi?
Amugy a kukát arra érti, hogy amikor felhiv, van hogy csöndben vagyok, és nem nagyon kérdezgetek töle mindenfélét.. De amugy ő nagyon állitja, hogy foglalkozik a lelkiállapotommal, meg hogy szeretné ha beszélnék az érzelmeimről. De mostmár belekavarodtam. Most akkor mit csináljak? :D
Segítsetek léégyszi:)))
Ha a barátnőm naponta többször elmondaná, hogy:
de jó lenne ha itt lennél meg mennyire várom hogy talizzunk
én a 4-5 környékén ideg összeroppanást kapnék.
A fiók nem nagyon szeretik a sokszor ismétlődő dolgokat.
Inkább az érzéseidről beszélj, de legyél változatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!