Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre kevesebb esélyt látok rá. Vajon lehet még?
ezzel nincs is semmi probléma! meg fogod találni azt a lányt akivel tudsz értelmes, normális kapcsolatot kialakítani.
ha nem probléma írok kicsit magamról:
22 éves vagyok, lassan 3 éve együtt vagyok a párommal. akkoriban mikor összeköltöztünk kb 2,5 éve az ismerőseimtől, barátaimtól kaptam a "savat" hogy minek összeköltözni, meg ilyenek. júniusban teherbe estem (terveztük) megint jöttek azzal, hogy elb.szom az életem, meg miért nem bulizok inkább, fiatal vagyok, ráértem volna még a gyerekkel. én úgy érzem, hogy már kész vagyok egy gyerek felnevelésére. párommal nagyon jól megvagyunk.
ez az ő szemüket szúrja, talán még féltékenyek is a boldogságom láttán. de nem érdekel.
szóval ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy vannak még a te korosztályodból olyan emberek, akik komolyan veszik az életet. ne add fel, ki tudja lehet már holnap találkozol egy neked való lánnyal :)
(ne haragudj, hogy hosszúra sikeredett a mondandóm)
egyáltalán nem vagy egyedül vele! csak olyan nőket/lányokat kell keresni, akiknek hasonló a gondolkodásuk :)
báár ez a nehéz. remélem azért sikerül minél hamarabb.
egyébként szerintem ez a normális gondolkozás mint a miénk... de ez is tud csalóka lenni, mert azok akik meg buliznak és élnek bele a nagy világba szerintük meg az a normális gondolkodás...
hol szoktál ismerkedni?
szerintem kockáztass és ismerkedj :)
ha nem is teszel lépéseket, akkor nem nagyon lesz eredmény sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!