Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mostanában sokat vitatkozunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában sokat vitatkozunk, sok a problémánk, lehet ez az oka annak, hogy nem kívánom?

Figyelt kérdés
2 hónapja költöztünk össze. Mindenféle gondjaink vannak( anyagi, a családom nem fogadja el, munkahelyi problémák, nem jófej lakótársak, stb, stb). Majdnem minden nap vitatkozunk valamin, folyton ideges, stresszes vagyok. Lehet, hogy emiatt nem kívánom vele a szexet? Vagy lehet, hogy az új fogamzásgátló miatt van?

2012. szept. 15. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet a gondok miatt is, de azért olvasd el a fgàtlo betegtàjékoztatojàt!!:)
2012. szept. 15. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

azért az ilyen stresszes helyzet önmagában is elég ok, hogy ne kívánd a szexet. picit tűnj el, egy pár órára, ha azt szabaddá tudod tenni. akkor foglalkozz kicsit csak magaddal, hagyd el arra az időre a problémákat.

a lakótársakra jó megoldás egy költözés.

2012. szept. 17. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Abszolút! Velünk is ugyanez volt! Változtass a körülményeiden, csökkentsd a stresszt, és visszajön a kívánság is.
2012. szept. 17. 09:55
 4/4 anonim ***** válasza:
LEgtobszor mind az amit le irtal nekem is volt hasonlo esetem csaj mindeg pattogott valami ami nem is tortent stb stb annyira idegesitett h utanna nem volt vele kedvem lefekudni..... akkor meg azt vagta a fejemhez h biztos meg csalom es azert nem szeretkezem vele na ott be telt a pohar el mondtam neki a magamet meg mondtam h vege.... ha neked nem jo akk vess veget neki es csa 24 F
2012. szept. 17. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!