Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért veszekszünk mostanában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszekszünk mostanában?

Figyelt kérdés

Barátommal 5 hónapja vagyunk együtt és az utóbbi pár napban mindenen összeveszünk.

Ma reggel amikor találkoztunk minden rendben volt. Sétáltunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. De délelőtt megkérdezte hogy hova menjünk, hozzánk vagy hozzájuk. És azt mondtam hogy nekem mindegy hogy hova megyünk, én csak azt akartam hogy ő döntse el. Aztán mondta hogy döntsem el én és percekig csak ültünk egymás mellett szótlanul. Aztán mondta nekem hogy ha nem tudok dönteni akkor menjek haza. Én erre egy kicsit felkaptam a vizet és elindultam a buszmegálló felé. Jött utánam de a zebránál csak annyit mondott hogy "szia" és adott egy puszit aztán elment.

2012. aug. 31. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
mi honnan tudjuk?feszültek vagytok.Te sem döntöttél.ennyi
2012. aug. 31. 12:36
 2/5 okoska31 ***** válasza:

2 tipp ennyiből:

1. egyikőtök sem jön ki a másik szüleivel, ezért nem érzi jól magát a lakásban. tippre ez te lehetsz, és azért kérdezte meg tőled.

2. van valaki más csaj az életében, és így akart lerázni, mert ismer.

2012. aug. 31. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most jön az a rész, hogy megbeszélitek a problémátokat egymással vagy sem. Ha mindketten duzzogtok, és napok múlva majd úgy csináltok mintha semmi nem történt volna, akkor majd egyre jobban gyűlik bennetek az ilyen dolog, és tönkre megy a kapcsolat.

Én a helyedben írnék neki smst vagy felhívnám, és megmondanám hogy szeretném átbeszélni ezt a dolgot. Elmondjátok mindketten mi a problémátok és kompromisszumot köttök.

28/n

2012. aug. 31. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont:)
2012. aug. 31. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem nem fogod majd itt kérdezni, hogy mit vegyél neki az 1éves fordulótokra!
2012. aug. 31. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!