Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában szinte semmi étvágyam sincs. Összefügg azzal hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Hát igen, ez életem első nagy szerelme. Nagyon tetszik egy fiú, és én is neki. A lényeg: olvastam valahol, hogy aki szerelmes, keveset eszik.

Alig eszem, szinte fogytam is, pedig régen rengeteget ettem.

Vagy talán a meleg miatt van ez? Egyszerűen nincs étvágyam, alig megy le a falat a torkomon.

Remélem, nincs komoly bajom :(

Köszönöm előre is a válaszokat

2012. aug. 30. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van most...:) Nagyon szerelmes vagyok, és nem eszek..Szóval ha baj van, akkor velem is.:) De szerintem semmi bajunk nincs, csak a szerelem.(remélem)
2012. aug. 30. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Na akkor ketten vagyunk :D

Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül, és remélem nincs komolyabb bajom :))

2012. aug. 30. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ,bárcsak én is szerelmes lennék:D ha másért nem is, de nem lenne étvágyam. ma egész nap csak enni akarok :((
2012. aug. 30. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :D

Egy falat nem ment le eleinte a torkomon. Folyamatosan feszül valami a gyomromban, nem kívánok semmit, nem bírok nyelni stb. Aztán ahogy egyre jobban alakultak a dolgaim, már csak olyankor jött rám az érzés, amikor először megfogta a kezem, megcsókolt. Habár mikor csókolózunk utána sosem bírok enni, egyszerűen nem megy. :)

16/L

2012. aug. 30. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha érzed a feszülő, fura érzést a gyomrodban akkor csak a szerelem az oka;) Ha nem... akkor már gondok vannak. Én amúgy akkor eszek a legtöbbet mikor szerelmes(s boldog) vagyok:D De a fura érzés miatt a gyomromban nem tudok ülni...:))
2012. aug. 31. 08:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen, ilyen feszülés van a gyomromban.:D

Na akkor megnyugodtam, hogy ez csak a szerelem, köszönöm a válaszokat:DD

2012. aug. 31. 11:06
 7/7 anonim válasza:
Bassza meg akkor az lettem én is
2018. máj. 20. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!