Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy srác az osztályban aki tetszik, de nem tudok rajta kiigazodni. Folyton gúnyolódik velem (alacsony vagyok, és többnyire ezen akadnak fenn a haverjaival) és még annó megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye és azt felelte, hogy nem nagyon van, mert nem is igazán beszélgetünk. Ezek után én próbáltam vele beszélgetni, de nem igazán hagyta magát. Ez most azt jelenti hogy, szimplán bunkó vagy esetleg tetszem neki és nem tudja kimutatni az érzéseit? Gondolkoztam azon hogy megbeszélem vele a dolgot de félek ha ezt cseten próbálnám lefényképezné és körbe mutatná az osztálynak aztán hónapokig rajtam röhögnének. Ha meg élőben próbálnám akkkr is ez lenne a véglet.

Bocsánat a hosszú leírásért.

Valaki segítsen!!!

2012. szept. 15. 15:50
 1/9 A kérdező kommentje:
*akkor
2012. szept. 15. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért tetszenél neki? o.O

Nekem egyáltalán nem tűnik úgy a leírásodból, hogy bejönnél neki...

2012. szept. 15. 15:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is azt kell mondanom, hogy szimplán bunkó a srác. Hány évesek vagytok?
2012. szept. 15. 15:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Az osztályból csak velem nem foglalkozik még haverként sem, szóval... értitek.
2012. szept. 15. 15:58
 5/9 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk.
2012. szept. 15. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem bír téged...ez elég egyértelmű.
2012. szept. 15. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
16 évesen már elég érettek a fiúk, és nem úgy csajoznak, mint az alsó tagozatban........
2012. szept. 15. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba. A külső megfog, belső megtart elven haladva, a belsője nem annyira szép.
2012. szept. 15. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. szept. 15. 18:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!