Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? (többi lent)
Van egy srác az osztályban aki tetszik, de nem tudok rajta kiigazodni. Folyton gúnyolódik velem (alacsony vagyok, és többnyire ezen akadnak fenn a haverjaival) és még annó megkérdeztem tőle, hogy mi a véleménye és azt felelte, hogy nem nagyon van, mert nem is igazán beszélgetünk. Ezek után én próbáltam vele beszélgetni, de nem igazán hagyta magát. Ez most azt jelenti hogy, szimplán bunkó vagy esetleg tetszem neki és nem tudja kimutatni az érzéseit? Gondolkoztam azon hogy megbeszélem vele a dolgot de félek ha ezt cseten próbálnám lefényképezné és körbe mutatná az osztálynak aztán hónapokig rajtam röhögnének. Ha meg élőben próbálnám akkkr is ez lenne a véglet.
Bocsánat a hosszú leírásért.
Valaki segítsen!!!
Miért tetszenél neki? o.O
Nekem egyáltalán nem tűnik úgy a leírásodból, hogy bejönnél neki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!