Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁnyok, mit szól hozzá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁnyok, mit szól hozzá a barátod, ha az exeddel beszélsz?

Figyelt kérdés
Nem zavarja a dolog?
2012. szept. 15. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem beszélek az exeimmel, amit lezártam, azt lezártam, kész. Egyébként komoly kapcsolatban minden normális embert zavarna az ilyesmi a szíve mélyén.
2012. szept. 15. 14:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyáltalán komoly kapcsolatban miért kell tartani beszélgetni az ex-szel?
2012. szept. 15. 14:39
 3/10 anonim ***** válasza:

azért mert van ugy hogy barátok maradtok. Nálam igy van. 2vel is tartom a kapcsolatot,egyikünk se akar semmit, nem jött össze kapcsolatban a dolog de barátként nagyon is rendben vagyunk.

nemzavarja a pasimat. és engem se zavarna.

pontosan azért mert megbizunk egymában.

Aki el akar menni ugyis elmegy.ehez nem kell ex. minek ezen stresszelni?a féltékenység kapcsolatpusztito. Ha nem engeded senkivel beszélgetni akkor tuti elöbb utobb kitör.

És elöbb csábulsz rá egy uj pasira6csajra, mint a régire.

mert az ujdonság varázsa.

akkor már inkább az ex. öt legalább már ismered.

2012. szept. 15. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Nézd, utolsó, valaki így gondolja, valaki úgy. Nálam nem fér bele az exekkel való bratyizás, főleg nem, ha komoly, valaha szenvedéllyel fűtött kapcsolat volt. Ha az embernek új kapcsolata lesz, szerintem alapelvárás, hogy a korábbival minden szálat elvarrjon, ne legyenek bizalmas kis susmusok, telózgatások, "csak mi ketten értjük" fb posztolások. Ez nem bizalom vagy féltékenység kérdése, hanem a múlt lezárásáé. Nem venném jó néven, ha a múlt belemászna a kapcsolatomba, se a magam se a társam részéről, semmilyen formában. Mellesleg meggyőződésem, hogyha 2 volt partnernek igénye van a "barátság" fenntartására, ott az egyik többet akar. Mert aki 2-3-x évvel ezelőtt a szerelmem, szexpartnerem, testi-lelki társam volt, kissé bizarr nekem, hogy aztán a haverom legyen, pláne, miközben már új kapcsolatom van. Szerencsére eddig minden pasim egyetértett velem ebben.
2012. szept. 15. 14:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek az utolsóval. Épp ezért kérdeztem meg, hogy ki mit gondol erről.
2012. szept. 15. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ha az embernek új kapcsolata lesz, szerintem alapelvárás, hogy a korábbival minden szálat elvarrjon..."

Sokak szerint meg nem alapelvárás. Én voltam olyan kapcsolatban, ahol mindkettőnk exe egy-egy társaság tagja volt, akikkel összejártunk. Soha nem volt belőle baj/feszültség. Féltékenység meg főleg nem.

2012. szept. 15. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó, az természetesen más, de két olyan embernél, ahol nincsenek közös ismerősök, kicsit furának tartom. :)
2012. szept. 15. 15:33
 8/10 anonim ***** válasza:

"Sokak szerint meg nem alapelvárás. Én voltam olyan kapcsolatban, ahol mindkettőnk exe egy-egy társaság tagja volt, akikkel összejártunk. Soha nem volt belőle baj/feszültség. Féltékenység meg főleg nem."

Ha figyelmesebben, értelmező olvasással olvastad volna, amit írtam, szembetűnhetett volna 2 kulcsfontosságú rész: 1. SZERINTEM vagyis az én meglátásom szerint

2. mindenkinek más fér bele az értékrendjére. NÁLAM ez nem fér bele. Ne haragudj, de meg kéne tanulnod tisztelned a másik nézőpontját. Attól, hogy szerintem úgy a helyes, nem várom el, hogy szerinted is az legyen, Értem?

2012. szept. 15. 16:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Én házas vagyok több mint tíz éve, két exemmel tartom a kapcsolatot, és ez semmiféle problémát nem jelent.

Az egyik az első szerelmem, akivel 20 éve voltam együtt. A családjaink, a gyerekek is jóban vannak, a férjemmel kettesben is rendszeresen csinálnak programokat.

A másik az első férjem, akitől 16 éve váltam el, és akivel szintén napi szinte rendszerességgel beszélek. Vele azonos területen dolgozunk, és már csak szakmailag is lehetetlen, hogy ne beszéljünk egymással. Ő is jóban van a férjemmel.

Nálunk ez nem okozott soha semmi feszültséget, de persze ezek már annyira régi szerelmek, hogy a jelenre természetesen semmiféle kihatásuk nincs.

Amit még hozzátennék: ha van közös gyerek, sokkal nagyobb bajnak tartom, ha a felek megszakítják egymással a kapcsolatot, ahelyett, hogy mindketten mindent megtennének ahhoz, hogy együttműködjenek, és mindent megtegyenek a gyerek érdekben.

2012. szept. 15. 17:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves 8as!

Tiszteltben tartom a Te hozzáállásod, szíved joga, semmi baj nincs vele!

Csak azt akartam jelezni, hogy van olyan, akinek más a véleménye. Egyáltalán nem volt arról szó, hogy a Te véleményedet leszóltam volna.

Hatos

2012. szept. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!