Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha a barátod nélküled lemenne Balaton Soundra 4
napra?
Nem nem zavarna...
Én is néha lelépek bulizni,fesztezni a párom nélkül..
És mivel ,h megbízik bennem így nincs gond és én is benne..
Áltba nem is arról szólnak főként ezek a fesztek ,h na gyerünk gyorsan pasizzunk,csajozzunk..legalábbis nálam..
Próbálj megparátkozni a helyzettel mást nem nagyon tudsz..
Inkább azon agódj ,h óvatosan és mértékkel fogyassza az okosságokat amúgy ;)
2012. júl. 14. 13:34
Az én barátom lement. Hogy hogy kezelem? Csináltam programot a barátnőimmel, kitakarítom a lakást, átültetek pár növényt, szóval hasznosan töltöm az időmet.
Nem zavar, miért zavarna? Nem vagyunk összenőve.
Téged miért zavar?
2012. júl. 14. 13:34
3/16 A kérdező kommentje:
Azon is aggódok persze, délután 1kor már tök részegen hívott fel...és ha eü. baja nem is lesz, ha a pasik isznak ki tudja mit csinálnak, főleg, hogy 2 haverjával van akiknek nincs is barátnője és engem nem is kedvelnek...:( tudom, hogy az én hülyeségem is valamilyen szinten, de mégsem tudok megnyugodni:(
Engem zavarna, főleg ha én is menni szeretnék. Meg beszélném vele hogy miért megy nélkülem. Ha a barátaival akar menni, semmi baj, én is megyek az én barátaimmal.
2012. júl. 14. 13:36
5/16 A kérdező kommentje:
Egyébként nem csak emiatt zavar, hanem mert rosszul esik, hogy ez a 3. közös nyarunk de velem sehova nem megy el soha, de nélkülem meg megy mindenhova. Volt egy 3 hónapos szünetünk, most 1n5 hónapja vagyunk újra együtt. Ő ezalatt összejött mással, voltak gondok, rengeteg dolgot lenyeltem, hogy működhessen, és hogy őszinte legyek jobban örültem volna, ha ennyi gond után inkább azt mondta volna, hogy abból a pénzből ketten elmennénk végre valahova. Ráfért volna a kapcsolatunkra. De ő csak azt nézi, hogy ő jól érezze magát...legalábbis én így érzem:)
még jó, hogy így megbízol benne!...
én személyszerint kiakadnék, de nem azért, mert nélkülem megy, hanem mert egyáltalán balaton szandra megy :( :D
2012. júl. 14. 13:39
7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy 2 éve együtt mentünk 1 napra. Tavaly 1 napra lement nélkülem, azzal nem is volt bajom, de az a 4 nap már kiakaszt. Nem alszok csüt. óta. És igen szeretnék menni, de nincs pénzem 2 éve rá:( Ő meg ugye elmegy...
8/16 A kérdező kommentje:
*1,5 hónapja vagyunk újra együtt
13:36---Jaja neki is igaza van 1ébként miért nem mész vele te is?
Vagy annyira nem pálya nálad a Tucci-Tucci zene?:)
Amm nem pont alkoholra gondoltam főként..inkáb anfókra elég közkedvelten fogyasztják..Főlleg "soundon"
2012. júl. 14. 13:41
10/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy rossz ha nincs bizalom, de a bizalom azok után amik voltak nem pár hét alatt épül vissza...:( És ezért lenne jó ha addig amíg nem hozunk mindent rendbe rám fordítana inkább több időt és ha megy bulizni együtt mennénk. Nyilván nem mindig, de azért...
Kapcsolódó kérdések: