Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok!
Én 32 éves férfi vagyok a feleségem 37. Van egy 7 hónapos babánk és a feleségem mióta teherbe ejtettem, nem feküdt le velem, sőt semmilyen módon hozzám sem ért. A majdnem másfél év alatt egyszer sem elégített ki sem szájjal sem kézzel. Ha szóbahoztam neki a témát, leordított, hogy önző disznó vagyok, verjem ki magamnak. Persze még mielőtt valami nyomulós disznónak tartanátok, elárulom, hogy volt olyan 4 hónap, amikor megunva a sok eredménytelen próbálkozást békén hagytam, hogy hátha, ha én nem "zaklatom" , akkor majd ő megkíván. Hát persze...Mondanom sem kell, hogy egyszer sem kezdeményezett. Nem úgy, mint amikor a babával próbálkoztunk, amikor ovulált, teljesítenem kellett egy nap többször is. Ha jelzet az ovulációs teszt, már cibált is be az ágyba.
Persze lehetne mondani, hogy biztosan fáradt és kimerült a baba mellett, de ez sem teljesen igaz, mert én ötkor rohanok haza a munkából és vasalok, mosok, takarítok, mosogatok stb.. szóval elvégzem a házimunkát is.
Az utóbbi időben többször jeleztem neki, hogy nem lesz ennek jó vége és boldogtalan vagyok, amire ő közölte, hogy ő boldog velem és jól érzi magát a házasságunkban (hát persze, hol talál még egy ilyen balekot...)
Valaki volt már hasonló szituációban? Teljesen kétségbe vagyok esve...
Köszönöm a hozzászólást!
Rengetegszer próbáltam már vele beszélni, de 5 perc után mindig sírva fakad, hogy egy önző disznó vagyok. Az az igazság komoly dolgokról soha nem lehetett beszélgetni vele.
Meg már igazából a sok kudarc engem is eltántorított.Már nincs kedvem kezdeményezni sem,mert előre félek a visszautasítástól :(
Kérdezd meg tőle, hogy miért ment hozzád feleségül,szerelmes volt-e beléd úgy igazán?Még ha sírva is fakad, neked jogod van kérdéseket feltenni és elmondani azt,ami bánt téged!
A leírás alapján olyan,mintha tenyészállat lennél,akinek teljesítenie kellett egészen a fogantatásig,aztán most jó vagy a házimunkára és manipulál a bőgéssel,ha kicsit komolyabb témát hozol fel.
Mielőtt mégjobban elfajulnak a dolgok,próbáld vele megbeszélni...
Talán az a baja, hogy utálja a testét?!Nem tetszik magának?Meghízott,szégyenlős lett?Próbáld éreztetni vele, hogy nagyon szépnek találod stb....
Kedves utolsó válaszoló!
Ment a zöld kéz.
Ha nem lenne gyerek, hasonló szituációban azonnal beadnám a válópert, de ott a gyerek, akit imádok. El sem tudom képzelni milyen lenne nélküle... :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!