Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én 32 éves férfi vagyok a feleségem 37. Van egy 7 hónapos babánk és a feleségem mióta teherbe ejtettem, nem feküdt le velem, sőt semmilyen módon hozzám sem ért. A majdnem másfél év alatt egyszer sem elégített ki sem szájjal sem kézzel. Ha szóbahoztam neki a témát, leordított, hogy önző disznó vagyok, verjem ki magamnak. Persze még mielőtt valami nyomulós disznónak tartanátok, elárulom, hogy volt olyan 4 hónap, amikor megunva a sok eredménytelen próbálkozást békén hagytam, hogy hátha, ha én nem "zaklatom" , akkor majd ő megkíván. Hát persze...Mondanom sem kell, hogy egyszer sem kezdeményezett. Nem úgy, mint amikor a babával próbálkoztunk, amikor ovulált, teljesítenem kellett egy nap többször is. Ha jelzet az ovulációs teszt, már cibált is be az ágyba.

Persze lehetne mondani, hogy biztosan fáradt és kimerült a baba mellett, de ez sem teljesen igaz, mert én ötkor rohanok haza a munkából és vasalok, mosok, takarítok, mosogatok stb.. szóval elvégzem a házimunkát is.

Az utóbbi időben többször jeleztem neki, hogy nem lesz ennek jó vége és boldogtalan vagyok, amire ő közölte, hogy ő boldog velem és jól érzi magát a házasságunkban (hát persze, hol talál még egy ilyen balekot...)

Valaki volt már hasonló szituációban? Teljesen kétségbe vagyok esve...

2012. szept. 15. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már eltelt pár hét Kérdező,mi a helyzet,változott valamit?

Én tuti hogy elfelejtenék házimunkát végezni a helyedben és elválnék! Ez a nő nem érdemel meg Téged! Nagyon jó dolga van- így én is fene jól érezném magam!! (Jól érzem magam így is!! félre ne érts,csak ... Na,érted!!) Az a baj,hogy így totál papucs vagy! Mindent Te csinálsz,és semmi "hála"...

Bakker,én 3 gyerek mellett- ahogy sok nőtársam is- ugyan úgy voltam házi-tündér és szeretője is a Páromnak! (már nem vagyok,mert veszélyeztetett terhesként egyiket sem csinálhatom-de alig várom,hogy csinálhassam!!) Ha nem is volt kedvem,akkor is bele mentem a dologba az esetek 90%-ban (a többi 10%-ban fáradt voltam),majd menet közben kaptam kedvet hozzá...

Keress mást,keress olyat,aki megérdemel Téged!! Az Apai jogaid megmaradnak attól!!

Remélem mielőbb megtalálod az igazi boldogságot!!

2012. okt. 6. 07:45
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Sajnos a helyzet egyre rosszabb...

Eddig sem volt egy kedves,megértő társ, de most elértük azt, hogy egész nap b.szogat: Ott maradt egy folt, nem jól mostál fel, nem jól mosogattál el, először az üveget kell elmosni stb... hiába magyarázom neki, hogy nem vagyok nő és magamhoz képest igyekszem a legjobbat nyújtani, nem érti meg, nem fogja fel..

Arról nem is beszélve, hogy 5 percre nem hagyhatom magára, mert ha egy rég nem látott barátommal akarok találkozni, hogy kicsit lazítsak tényleg csak 1-2 órára, akkor megint szemét vagyok, mert magára hagyom a gyerekkel. Szóval úgy élek mellette mint valami rabszolga.

Szexel is megpróbálkoztam óvatosan kb 1 hete ,de elutasított, hogy neki ahhoz nincs kedve, akkor esetleg nem lehetne-e máshogy? hát nem megint az lett a vége, hogy önző vagyok, úgyhogy kimentem a wc-re mint kamasz koromban és megoldottam magamnak.

Pár napja felvettem neki megint, hogy boldogtalan vagyok el fogok költözni erre a válasz kb az volt, hogy akkor kinyírja magát a gyerekkel együtt...:((

Szóval teljesen tanácstalan vagyok, bezárultak előttem a kapuk...

2012. okt. 6. 10:58
 13/13 anonim ***** válasza:
szia. én nagyon-nagyon szeretem a szexet,mindig is imádtam,mégis úgy alakult,hogy éveken át voltam az asszony,aki nem kívánta a férjét :-( persze ő nem volt ilyen házias,mint te,de jó férj volt,szeretett,megbecsült mindig. ápolt és jóképű,okos és trendi,szorgalmas és becsületes-álompasi. mégis,az első másfél év után egyre ritkultak az együttléteink,ha tehettem,elutasítottam,szinte erőszaknak éreztem a közeledését. nem tudom megmagyarázni,miért. hiába csinált(unk) bármit,egyszerűen nem jöttem tűzbe,a testem tiltakozott-megfájdult a fejem,ásítozni kezdtem,undort éreztem,ha vége volt,fájt a hasam napokig. végül már csak évi 1-2 alkalomra futotta. Nagyon fájt,hogy nem tudom őt boldoggá tenni,mert nagyon szeret(t)em,de tudod az sem megoldás,hogy egész életemben mondjuk sz.pjak,ennél mindketten többet érdemlünk. Nem lett babánk,pedig mindketten egészségesek vagyunk,de a természet valahogy ezt jól alakította. Sokszor elmondtam neki,tartson szeretőt,csak tegye diszkréten,ő mindig azt válaszolta,neki így is jó velem. végül elváltunk,nem nagy örömmel,de békésen. Így tettünk volna akkor is,ha van gyerekünk. Egyszer be kell látni,ha boldogtalanok vagyunk a kapcsolatunkban,akkor pedig jobb szakítani. neked is van lehetőséged titkon megkapni,ami jár,vagy emelt fővel távozni. ettől nem leszel rossz apa,de a kielégületlenség és a veszekedések úgyis más karjába taszítanak előbb-utóbb.
2012. okt. 6. 17:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!