Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz ha megcsókol? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ha megcsókol? Nem tudom, hogy hagyjam-e.

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel már kb 2-3 hónapja flörtölgetünk stb.

Hülyülünk, meg fogdossuk is egymást néha,

csiklandozzuk egymást. Szerintem ő félénk, nem akar tolakodó lenni, de bejövök neki, látom rajta. Kérdezgeti is mindig, hogy szeretem-e stb.

Az elmúlt egy-két hétbe elég keveset találkoztunk, de

érzem, hogy egyre magabiztosabb, sokszor már odadugja a fejét, ölelget. Sokszor attól félek, hog ylesmárol vagy ilyesmi!!!

A vicces az, hogy legbelül úgy megcsókolnám,

volt iszogattunk együtt és hazament és szabályosan

"csalódott" voltam, hogy nem csókolt meg!!!

Imádom a testét amúgy, volt olyan is h eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne ha lefeküdnénk.

De van sajnos egy-két dolog amit most nem szívesen írnék le, de azok miatt nem működhet a dolog. Persze az ő részéről igen, de én ezek a dolgok miatt elhatároztam,

hogy nem akarom, hogy komolyabb dolog történjen köztünk.

Mikor vele vagyok mégis teljesen el száll velem a ló

és olyankor már nem is érdekelnek azok a dolgok,

mert tökre bírom őt és ki akarom használni az időt, hogy együtt legyünk!!!

De aztán visszatérek a valóságba és tudom, hogy le kell

állnom, nem habarodhatok vele össze!!

Egyszer pedig meg fog csókolni, úgy érzem hamarosan,

és nem tudom, hogy akkor hogy reagáljak!!

Ne hagyjam vagy hagyjam :SS Igazából jól esne és akarom is, de vannak okok amiért nem szabad és vagy a szívemre hallgatok és hagyom vagy az eszemre és nem engedem!!

ti mit tennétek??

16/L

2012. szept. 15. 00:55
 1/4 anonim ***** válasza:
pillanatoknak élünk:) tedd meg és inkább bánd meg mint hogy örökké azon rágódj milett volna ha megcsókol..milyen finom lehet a csókja .. de ha nem engeded neki ezt sosem fogod megtudni :) de előbb utóbb akkor lesz majd más aki megfogja őt csókolni és az még rosszabb érzés lesz hidd el..
2012. szept. 15. 00:59
 2/4 anonim ***** válasza:
azért azok az "okok" is érdekelnének.. mert nekem is volt, hogy pár "ok" miatt nem leszek valakivel.. és jól meg is szívtam utána, hogy nem lettem vele.. Nos? Mik azok az okok?
2012. szept. 15. 01:05
 3/4 anonim ***** válasza:
így van , igazat adok az előzőnek!!
2012. szept. 15. 01:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire vágysz rá, akkor engedd neki. Ha kihagyod, megbánod!
2012. szept. 15. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!