Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha megcsókol? Nem tudom, hogy hagyjam-e.
Van egy srác akivel már kb 2-3 hónapja flörtölgetünk stb.
Hülyülünk, meg fogdossuk is egymást néha,
csiklandozzuk egymást. Szerintem ő félénk, nem akar tolakodó lenni, de bejövök neki, látom rajta. Kérdezgeti is mindig, hogy szeretem-e stb.
Az elmúlt egy-két hétbe elég keveset találkoztunk, de
érzem, hogy egyre magabiztosabb, sokszor már odadugja a fejét, ölelget. Sokszor attól félek, hog ylesmárol vagy ilyesmi!!!
A vicces az, hogy legbelül úgy megcsókolnám,
volt iszogattunk együtt és hazament és szabályosan
"csalódott" voltam, hogy nem csókolt meg!!!
Imádom a testét amúgy, volt olyan is h eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne ha lefeküdnénk.
De van sajnos egy-két dolog amit most nem szívesen írnék le, de azok miatt nem működhet a dolog. Persze az ő részéről igen, de én ezek a dolgok miatt elhatároztam,
hogy nem akarom, hogy komolyabb dolog történjen köztünk.
Mikor vele vagyok mégis teljesen el száll velem a ló
és olyankor már nem is érdekelnek azok a dolgok,
mert tökre bírom őt és ki akarom használni az időt, hogy együtt legyünk!!!
De aztán visszatérek a valóságba és tudom, hogy le kell
állnom, nem habarodhatok vele össze!!
Egyszer pedig meg fog csókolni, úgy érzem hamarosan,
és nem tudom, hogy akkor hogy reagáljak!!
Ne hagyjam vagy hagyjam :SS Igazából jól esne és akarom is, de vannak okok amiért nem szabad és vagy a szívemre hallgatok és hagyom vagy az eszemre és nem engedem!!
ti mit tennétek??
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!