Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak! Szerintetek? Foglalkozzak vele vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Van egy srác már régóta tetszik és én is neki.Viszont neki volt(van ) barátnője akitől most született babája. Pár napja szerelmet vallott nekem,de én nem akarom hogy szétmenjen a "családja",pedig én is kezdem megszeretni!

Azt mondta a babával ugyanúgy fog foglalkozni! Olyan bonyolult ez így

2012. aug. 30. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Ez srác nem korrekt, Veled sem... !!!Hagyjátok egymást békén, amíg nem bonyolódtok ebbe bele jobban..
2012. aug. 30. 09:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Addig semmiképp ne foglalkozz vele, amíg együtt van a barátnőjével. Majd ha esetleg szakítanak, csak akkor, azelőtt ne, mert csak szerető lesz belőled.

Bár megjegyzem én akkor se akarnék ilyen férfit, aki képes lenne bármikor elhagyni, ha jön egy jobb, még a gyereke születésénél is... ez azért durva, folyton rettegnék mellette, hogy mikor lép le.

2012. aug. 30. 10:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd semmi értelme, csinált magának családot, éljen velük.

Amúgy is milyen ember (srác) az aki csinál egy lánynak babát, majd nem vállalva semmiféle kötelezettséget belekezdene egy másik párkapcsolatba?!

2012. aug. 30. 10:10
 4/8 anonim ***** válasza:
hagyd
2012. aug. 30. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, még időben kiszállhatsz, ne akarj egy családos emberrel kezdeni, nem igazságos egyikőjükkel szemben sem. Ráadásul tényleg megbízhatatlan a srác.
2012. aug. 30. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele. Az a gyermek nagy valószínűség szerint apa nélkül fog felnőni, ha ilyen 'úriember' az apukája. De gondold végig: TE szeretnél az a no/lány lenni aki elválasztja azt a gyermeket az apjától vagy sem????
2012. aug. 30. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért azon gondolkodj el,Te hogy éreznéd magad,ha Veled ugyanezt megcsinálná,amit a gyereke anyjával!Valószínűleg elég sz@rul esne!Meg azon is,vajon az ilyen ember mennyire megbízható?Mivel felelőtlenül gyereket csinált,és képes lenne eldobni a családját egy fellángolás miatt,így azt mondom,semennyire.Ezeket Te is tudod a szíved mélyén.Ez a pasi tipikus tróger.
2012. aug. 30. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszokat! Ami a gyereket illeti tudom hogy nem hagyná és nem is engedném neki! De akkor hagyom a francba

Még egyszer köszi mindenkinek

2012. aug. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!