Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak! Szerintetek? Foglalkozzak vele vagy hagyjam?
Van egy srác már régóta tetszik és én is neki.Viszont neki volt(van ) barátnője akitől most született babája. Pár napja szerelmet vallott nekem,de én nem akarom hogy szétmenjen a "családja",pedig én is kezdem megszeretni!
Azt mondta a babával ugyanúgy fog foglalkozni! Olyan bonyolult ez így
Addig semmiképp ne foglalkozz vele, amíg együtt van a barátnőjével. Majd ha esetleg szakítanak, csak akkor, azelőtt ne, mert csak szerető lesz belőled.
Bár megjegyzem én akkor se akarnék ilyen férfit, aki képes lenne bármikor elhagyni, ha jön egy jobb, még a gyereke születésénél is... ez azért durva, folyton rettegnék mellette, hogy mikor lép le.
Hagyd semmi értelme, csinált magának családot, éljen velük.
Amúgy is milyen ember (srác) az aki csinál egy lánynak babát, majd nem vállalva semmiféle kötelezettséget belekezdene egy másik párkapcsolatba?!
Hát köszönöm a válaszokat! Ami a gyereket illeti tudom hogy nem hagyná és nem is engedném neki! De akkor hagyom a francba
Még egyszer köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!