Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vagy hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
Nos...nekem volt egy barátom, de elmentem dolgozni és ott megismerkedtem egyik munkatársammal és később miatta hagytam el a volt barátomat. Majd eltelt egy hét és kértem a sráctól egy kis szünetet (de úgy szünetet hogy megbeszéltük hogy normálisan fogunk beszélgetni mint eddig, nem lesz kellemetlen a melóhelyen stb...) és hát gondoltam hogy nem lesz így....a melóhelyemen van egy csajszi akinek van pasija, több éve együtt vannak, és a csajjal megbeszéltem ezt az egész dolgot és most mindig az van hogy a sráccal beszélget, szerintem direkt csinálja, mert tudja, hogy szarul esik hogy velem már alig beszél. És még mondani se mondhatom neki hogy légyszi ne beszélgess már vele stb, mert tudom hogy a válasza az lesz hogy " mit féltékenykedsz, hisz nekem úgyis van barátom" , de egyszerűen úgy felb**sz hogy mindig lehetséges alkalomkor ott van a srác körül. A srácnak már mondtam hogy nem kell már több idő, erre azt mondta hogy furcsa, hogy az egyik pillanatban még kell idő, a másikban már minden oké (egy hetet gondolkodtam). És nem tudom hogy akkor most mit csináljak, hagyjam a srácot (pedig írt sms-t is hogy hiányzok) vagy próbáljam megbeszélni vele az egészet. A másik meg az, hogy az a csaj engem tényleg nagyon idegesít, az a tipikus olyan ember, hogy neki mindenhez van hozzáfűzni valója és azt hiszi, hogy körülötte forog a világ-.- Mit csináljak???:(
2012. szept. 3. 19:20
1/5 anonim válasza:
Hjah,szívesen segítenék,de vagy mert hosszú napom volt,vagy nem tudsz fogalmazni,vagy a helyzet ilyen,de olyan zavaros,hogy fel nem fogom. Én hagynám,de csak mert olyan bonyolult hogy nem érdemes szarozni vele :D
2012. szept. 3. 19:30
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, mit nem tudsz ezen érteni kedves első, én mindent felfogtam, te lehetsz akkor fáradt.
Mit tegyél? hmm hmm... ezt a sráccal kell megbeszélned. Sajnos itt most neked kell lépned, hiszen te kértél időt. :/ de ha a srác is ugyanolyan lekezelő, mint az a csaj, akkor én otthagynám a francba.
A csajt meg *** magasról, az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Tudom nehéz, de ha idegeskedsz miatta, az csak neked lesz rossz, nem neki.
2012. szept. 3. 19:34
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy csak magamat idegesítem vele, amikor ránézek és látom hogy a sráccal beszél és a csaj észreveszi hogy nézem és így mindig oda megy a sráchoz dumálni-.- csak levegőnek se nézhetem a csajt, meg hát a srácot se, mert hát munkatársak vagyunk. De egyszer úgy beolvasnék a csajnak olyan húú de nagyon....akkor hagyjam a srácot? De hogy hagyjam? Ne nézzem őt, ne válaszoljak neki facen ??? És ha a csaj egy idő után megkérdezi mi a bajom , miért vagyok ilyen vele akkor mit mondjak? azt hogy mindig a sráccal van és idegesít? mert akkor megint oda lyukadnánk ki , hogy "jajj de te tök hülye vagy, hisz nekem van barátom"....-.-
2012. szept. 3. 19:39
4/5 anonim válasza:
Elhiszem, hogy idegesítő, de próbálj meg megnyugodni!
Ha megkérdezi a csaj, csak annyit mondj, hogy nem bírod a stílusát, neked ez nem jön be és ennyi. Köszöntök majd egymásnak néha elbeszélgettek általános dolgokról és kész, de ne mondj neki semmit a magánéletedről!!
A pasival meg beszélj, aztán írj, hogy mi van, utána lehet jobban tudnék segíteni, már ha eddig segítettem. :)
2012. szept. 3. 20:06
5/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a srác mindenkivel elbeszélget, meg mindenkivel viccelődik csak velem nem...kíváncsi vagyok hogy megkérdezi e hogy hétvégén talizzunk...ha nem akkor komolyan hagyom az egészet, meg a melóhelyet is, és keresek egy másikat...csak tényleg nagyon rosszul esik:( olyan "kivetettnek" érzem magam:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!