Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek várjak rá, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek várjak rá, vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy táborban egy fiúval, minden szép volt és jó, egészen addig, amíg haza nem értünk. A volt barátnője (aki mellesleg megcsalta, amikor együtt voltak) írt neki, hogy szívesen újrakezdené vele...

Na, itt ő teljesen összezavarodott és azt kérte tőlem, hogy hadd gondolkozzon egy hetet, hogy melyikünket válassza, mert akar engem, de még mindig érez valamit a másik lány iránt is. Nem egészen egy hét múlva egy közös barátunk szülinapi buliján megmondta nekem, hogy a volt barátnőjét választja, nem engem. Ettől függetlenül az éjszakát végigsmároltuk, több nem történt, bár történhetett volna.

Azóta nem találkoztunk, nem is nagyon beszéltünk, de tudom, hogy a volt barátnőjével se találkoztak.

Most várjak arra, hogy mi lesz vagy próbáljak meg továbblépni? Nagyon megkedveltem pár hét alatt (iskolatársak voltunk, szóval már előtte is ismertük egymást) és úgy érzem, hogy nagyon jók lennénk együtt.

18/L

2012. aug. 13. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd! Nyilvánvalóan megmondta, hogy nem téged akar.
2012. aug. 13. 22:40
 2/4 okoska31 ***** válasza:
50%

szamár akarsz lenni?

keress olyat, akinél A ló vagy.!

2012. aug. 13. 22:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Inkább keress mást,felejtős.
2012. aug. 13. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a pi.ba!!! Fiatal vagy, még sok fiú vár még rád. Találsz sokkal jobbat.
2012. aug. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!